Antenna

Vind jouw
werkgeluk!

Logistiek / Supply Chain HBO, WO Omgeving Rotterdam € 2.700 Per maand

Ben jij net klaar met een financiële hbo of wo opleiding en smaakt het naar meer? Dit Traineeship is dan precies wat voor jou! Twee jaar lang krijg jij de mogelijkheid om mee te kijken op de financiële afdeling... Lees verder

Nieuw
Commercieel HBO Omgeving Nieuw-Vennep € 3.500 Per maand

Schakelen tussen verschillende partijen, jij draait daar je hand niet voor om. Je hebt dagelijks intensief contact met de accountmanager, het magazijn en de transport afdeling. Spreek je ook een aardig woordje over de gr... Lees verder

Nieuw
Commercieel MBO, HBO Omgeving Alphen a/d Rijn

Heb jij een aantal jaar ervaring in techniek en ben jij commercieel ingesteld? Dan ben jij wie wij zoeken! Voor een gezellig familiebedrijf in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een Calculator Sales. Jij gaat je b... Lees verder

Nieuw
Administratief / Secretarieel MBO, HBO Omgeving Alphen a/d Rijn € 3.000 Per maand

Als Office Manager heb jij hier twee petten op! Naast alle kantoor taken pak jij ook HR taken op, je hebt dus een heel divers werkpalet. Je taken zijn afwisselend, je collega's zijn gezellig en er wordt met veel dive... Lees verder

Nieuw

Jouw carrière bij

Welkom bij

 

Op zoek naar nieuw werkgeluk? Antenna helpt je! Wij bieden de mooiste banen bij de leukste werkgevers die er zijn. Of je nu tijdelijk aan de slag wilt of direct in dienst bij de opdrachtgever, wij helpen jou bij het vinden van je droombaan.

 

Bij Antenna staat werkgeluk hoog in het vaandel.Wij zijn pas tevreden als jij “werkgelukkig” bent! Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en leren jou ook graag kennen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks helemaal op je plek zit. Dus, ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Bekijk dan gauw onze vacatures óf laat ons met jou meezoeken.

Vind jouw werkgeluk

Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie

 

Onze vakgebieden

MARKETING

Gegarandeerd dat jij dan nooit een saaie werkdag zult hebben. De marketingbranche is voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuw talent.

Administratief

Elk bedrijf heeft een administratie, en dat heeft een reden! De administratie is de onmisbare spil binnen elk bedrijf. 

Commercieel

Ben jij een relatiebeheerder of juist meer een hunter? Bedrijven kunnen beide vaak goed gebruiken, en wij kunnen jou hier in goed van dienst zijn. 

Financieel

Ben jij accuraat, goed met cijfers en staat integriteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn onze opdrachtgevers waarschijnlijk op zoek naar jou! 

Logistiek

Van supply chain medewerker tot logistiek manager en van bloemenveiling en Schiphol tot voedselproductiebedrijf.

IT

IT staat nooit stil en ontwikkelt zich constant door. Daarom is dit een sector met veel carriëre perspectief, ook voor wie zich willen laten omscholen. Interesse?