Antenna
Antenna

Vind jouw
werkgeluk!

Commercieel HBO, WO Omgeving Amsterdam € 6.000 - € 6.000 Per maand

Are you ready for this dynamic challenge where you can leverage your sales expertise and technical knowledge? Lees verder

Administratief / Secretarieel MBO, HBO Omgeving Nieuw-Vennep € 2.953 - € 4.431 Per maand

Jij bent de onmisbare schakel als projectondersteuner scheepsbouw binnen een energiek projectteam! Hier ben je de cruciale verbindingspersoon tussen de klant en teamleiders en bouwcoördinatoren. Sluit je aan bij een... Lees verder

Administratief / Secretarieel MBO, HBO Omgeving Nieuw-Vennep € 3.000 - € 3.500

Jij bent een onmisbare schakel binnen dit mooie bedrijf in de vastgoedontwikkeling als office manager! Jij bent op allerlei facetten inzetbaar en bent een kei in het regelen en organiseren. Benieuwd wat je precies gaat d... Lees verder

Commercieel MBO, HBO Omgeving Aalsmeer € 2.900 - € 3.500 Per maand

Ben jij aan het einde van je werkdag pas tevreden als de doelstellingen zijn behaald én je klanten tevreden zijn? Combineer jij een dienstverlenende instelling met jouw kennis van techniek? Dan is deze b... Lees verder

Jouw carrière bij

Welkom bij

 

Op zoek naar nieuw werkgeluk? Antenna helpt je! Wij bieden de mooiste banen bij de leukste werkgevers die er zijn. Of je nu tijdelijk aan de slag wilt of direct in dienst bij de opdrachtgever, wij helpen jou bij het vinden van je droombaan.

 

Bij Antenna staat werkgeluk hoog in het vaandel.Wij zijn pas tevreden als jij “werkgelukkig” bent! Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en leren jou ook graag kennen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks helemaal op je plek zit. Dus, ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Bekijk dan gauw onze vacatures óf laat ons met jou meezoeken.

Vind jouw werkgeluk

Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie

 

Onze vakgebieden

MARKETING

Gegarandeerd dat jij dan nooit een saaie werkdag zult hebben. De marketingbranche is voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuw talent.

Administratief

Elk bedrijf heeft een administratie, en dat heeft een reden! De administratie is de onmisbare spil binnen elk bedrijf. 

Commercieel

Ben jij een relatiebeheerder of juist meer een hunter? Bedrijven kunnen beide vaak goed gebruiken, en wij kunnen jou hier in goed van dienst zijn. 

Financieel

Ben jij accuraat, goed met cijfers en staat integriteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn onze opdrachtgevers waarschijnlijk op zoek naar jou! 

Logistiek

Van supply chain medewerker tot logistiek manager en van bloemenveiling en Schiphol tot voedselproductiebedrijf.

IT

IT staat nooit stil en ontwikkelt zich constant door. Daarom is dit een sector met veel carriëre perspectief, ook voor wie zich willen laten omscholen. Interesse?