Administratief personeel via Antenna

Bent u op zoek naar administratief personeel? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Antenna helpt u namelijk graag bij uw zoektocht naar administratief talent. Met onze ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel klanten blij kunnen maken. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van administratief medewerkers, financieel administratief medewerkers, logistiek administratief medewerkers, receptionisten, etc.

Benieuwd naar onze werkwijze? Antenna gelooft in een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij vinden het belangrijk om zowel de kandidaten als de opdrachtgevers goed te leren kennen. Op deze manier kunnen wij namelijk het optimale uit onze samenwerking halen en administratief personeel vinden dat matcht met uw bedrijf!

Antenna’s administratieve talenten

Wilt u meer weten over de administratieve talenten waar Antenna mee werkt? Hieronder volgt een kleine impressie.

Peter – Logistiek administratief medewerker

Administratief

Peter heeft ervaring met alle administratie die rondom logistieke werkzaamheden kan voorkomen. Exportdocumentatie, facturatie en transportdocumentatie; geen probleem!

Skillset

Bas – Financieel administratief medewerker

Administratief

Uw financiële administratie moet natuurlijk in handen zijn van nauwkeurige, betrouwbare mensen. Met Bas heeft u zo iemand in huis. De juiste ervaring, de juiste instelling én een leuke collega. Wat wil je nog meer?

Skillset

Jacqueline – Administratief medewerker

Administratief

Jacqueline zorgt ervoor dat uw personeel zich volledig kan richten op ondernemen, zij heeft namelijk alles op de achtergrond onder controle. Catering, kantoorbenodigdheden en de chat. Daarnaast heeft ze ook ervaring in financieel administratieve administratie en customer support.

Skillset

Wij werken ook voor…

AEG
aramex
Renault
Smitdorlas
Eichholtz

Een goede en kloppende administratie is onmisbaar voor een organisatie. Het begrip administratie is erg breed en de invulling voor een administratieve functie is bij ieder bedrijf anders. Wij van Antenna begrijpen dit en hebben oog voor de kern van de functie. Zo levert Antenna altijd een kandidaat passend bij uw bedrijf!

Toon

Recruitment consultant

0172-245945

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat