Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Financieel personeel via Antenna

Heeft u hulp nodig bij het vinden van financieel personeel? Daar kunnen wij van Antenna u uitstekend mee helpen! Ook wij weten dat het tijd en moeite kost om goed financieel personeel te vinden. Daarom zijn wij er voor u om het complete sollicitatieproces uit uw handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke dingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dat moeten aanpakken.

Hoe pakken wij dit dan aan? Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom vinden wij het fijn om eerst bij uw bedrijf op bezoek te gaan voor een kennismaking. Zo kunnen wij direct de sfeer in het bedrijf proeven en de bedrijfscultuur waarnemen. Als we een beter beeld bij uw bedrijf hebben, kunnen we gerichter op zoek gaan naar top financieel personeel dat bij uw personeel past!

Antenna’s financiële talenten

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat voor financieel personeel wij onder andere kunnen voorstellen aan u? Hieronder volgt een kleine selectie aan financiële talenten.

Jochem – Medewerker crediteuren

Financieel

Jochem is iemand die altijd het overzicht behoudt en nooit iets over het hoofd ziet. Hij vindt werken met cijfertjes leuk en toont initiatief, zodat je niet alles hoeft voor te kauwen. Een man waar je van op aan kan.

Skillset

Dalilah – Assistent controller

Financieel

Als je een betrouwbare assistent controller zoekt, dan is Dalilah de juiste persoon. Ze kent haar verantwoordelijkheden en kan goed zelfstandig werken. Een collega die je niet alles tot in den treure uit hoeft te leggen. Zij snapt het gewoon.

Skillset

Jessy – Financieel medewerker

Financieel

Jessy heeft veel kennis van financiële administratie en gaat nauwkeurig te werk. Ook is zij gewend om met verschillende software systemen te werken en pikt ze nieuwe systemen snel op. Een financieel medewerker waar je op kan rekenen.

Skillset

Wij werken ook voor…

Levarht
proponent
Renault
Smitdorlas
HMZ

Dit is waar het onder aan de streep om draait. Cijfers zeggen veel over een bedrijf en met de juiste mensen op deze plek kan een bedrijf zich vol vertrouwen richten op de core business. Van debiteurenbeheerder tot financieel manager, allen zijn ze belangrijk in het financiële proces. Antenna weet voor de diverse financiële functies waar het om draait en kan u helpen aan een gestroomlijnde financiële afdeling.

Toon

Recruitment consultant

0172-245945

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat