Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Financieel personeel via Antenna

Heeft u hulp nodig bij het vinden van financieel personeel? Daar kunnen wij van Antenna u uitstekend mee helpen! Ook wij weten dat het tijd en moeite kost om goed financieel personeel te vinden. Daarom zijn wij er voor u om het complete sollicitatieproces uit uw handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke dingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dat moeten aanpakken.

Hoe pakken wij dit dan aan? Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom vinden wij het fijn om eerst bij uw bedrijf op bezoek te gaan voor een kennismaking. Zo kunnen wij direct de sfeer in het bedrijf proeven en de bedrijfscultuur waarnemen. Als we een beter beeld bij uw bedrijf hebben, kunnen we gerichter op zoek gaan naar top financieel personeel dat bij uw personeel past!

Antenna’s financiële talenten

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat voor financieel personeel wij onder andere kunnen voorstellen aan u? Hieronder volgt een kleine selectie aan financiële talenten.

Jochem – Medewerker crediteuren

Financieel

Jochem is iemand die altijd het overzicht behoudt en nooit iets over het hoofd ziet. Hij vindt werken met cijfertjes leuk en toont initiatief, zodat je niet alles hoeft voor te kauwen. Een man waar je van op aan kan.

Skillset

Dalilah – Assistent controller

Financieel

Als je een betrouwbare assistent controller zoekt, dan is Dalilah de juiste persoon. Ze kent haar verantwoordelijkheden en kan goed zelfstandig werken. Een collega die je niet alles tot in den treure uit hoeft te leggen. Zij snapt het gewoon.

Skillset

Jessy – Financieel medewerker

Financieel

Jessy heeft veel kennis van financiële administratie en gaat nauwkeurig te werk. Ook is zij gewend om met verschillende software systemen te werken en pikt ze nieuwe systemen snel op. Een financieel medewerker waar je op kan rekenen.

Skillset

Wij werken ook voor…

Levarht
proponent
Renault
Smitdorlas
HMZ

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


Of neem direct contact op

Liever direct contact opnemen met een van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactgegevens waar u ons kunt bereiken.

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Onze openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, 08:30 tot 17:30.

Bel Mail Chat