Financiële banen

Ambieer jij een baan in de financiële dienstverlening? Ben jij accuraat, goed met cijfers, handig met computers (software) en staat integriteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn onze opdrachtgevers waarschijnlijk op zoek naar jou! Jij kunt via Antenna onder andere in de volgende financiële functies komen te werken: financieel medewerker, administrateur, assistent accountant, etc.

Antenna heeft al 25 jaar lang financiële talenten blij mogen maken met een nieuwe baan. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijke en betrokken werkwijze, waarmee wij altijd voor de beste match tussen kandidaten en opdrachtgevers willen gaan. Daarom nodigen wij jou graag eerst uit voor een (video)gesprek om elkaar te leren kennen. Zo kunnen we er samen achter komen wat voor soort bedrijf bij jou past.

Banen in de financiële sector

Financieel medewerker

Dankzij jouw accuraatheid en proactieve houding, heeft de boekhouding er nog nooit zo goed uitgezien. Ben jij in staat de financiële stand van zaken goed over te brengen aan collega’s? Ook jouw integriteit en loyaliteit zijn belangrijke eigenschappen voor een functie als financieel medewerker.

Administrateur

Zorg jij ervoor dat de administratie tot aan de cijfers achter de komma klopt? Kan jij met jouw gevoel voor cijfers en nauwkeurigheid belangrijke berekeningen en data controleren? Zodat jij dit later in de boekhoudkundige software kunt invoeren.? Met jouw skills rol jij er zo een overzichtelijke rapportage uit. Hoeveel geld blijft er nog over en hoeveel openstaande debiteuren zijn er?

Assistent accountant

Kun jij een bedrijf of instelling vertellen aan de hand van jouw super strakke prognoses of ze er financieel wel of niet goed voor staan? En met jouw sociale skills en overzichtelijke manier van werken meerdere klanten tegelijk helpen met financiële vraagstukken? Hierbij wordt jouw stressbestendigheid en het vermogen onder tijdsdruk te werken ontzettend gewaardeerd.

Jouw financiële carrière bij…

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder financiële medewerkers. Dit zorgt ervoor dat jij een ruime keuze hebt aan bedrijven waar jij zou kunnen werken. Daarnaast is jouw werk zo breed, dat elke dag varieert en nooit hetzelfde is. Deze branche heeft een groot carrièreperspectief!

Levarht
proponent
Renault
Smitdorlas
HMZ

Tips, speciaal voor jou…

Do’s en Don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek kan voor veel mensen een spannende gebeurtenis zijn en enige stress veroorzaken. Het is namelijk een kans om een goede indruk te maken en jezelf te verkopen als nieuwe potentiële werknemer. Als je niet goed bent voorbereid, kan het een verspilde kans op die toffe job zijn. Er zijn een aantal do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek.

De beste manieren om werk te vinden in 2020

Net als al het andere verandert de wereld van recruitment in hoog tempo. Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe vormen van werk, noem maar op. Daarom is het goed om scherp te blijven en je te verdiepen in de beste manieren om werk te vinden anno nu. Wij zijn de beroerdste niet en geven jou daarom graag een aantal tips om jouw kansen op de arbeidsmarkt in het nieuwe jaar te vergroten!

Solliciteren en social media

Social media is natuurlijk allang niet meer weg te denken uit onze maatschappij en de grens tussen werk en privé wordt over het algemeen steeds kleiner. Dat je geen foto’s van je zuipvakantie in Chersonissos moet laten staan wanneer je het werkende leven in gaat hoef ik je natuurlijk allang niet meer te vertellen.

Bel Mail Chat