Werken in de HR

Op zoek naar een functie binnen de HR branche? Goede keuze! Doordat jij met een dynamische arbeidsmarkt te maken hebt, sta jij bijna elke dag wel voor nieuwe positieve uitdagingen. Zo is geen enkele dag hetzelfde! Jij kunt bij heel diverse bedrijven aan de slag, omdat HR overal nodig is. Daarnaast is de arbeidsmarkt continue in beweging, waardoor HR functies altijd in trek zijn. Bij HR functies zou je kunnen denken aan: HR manager, P&O manager en HR medewerker.

Hou jij van een uitdaging en zie jij een functie in de HR branche wel zitten? Dan ben je bij Antenna aan het juiste (web)adres! Wij helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan. Om jou te matchen met een geschikt bedrijf, gaan we eerst een gesprek met elkaar aan om erachter te komen wat bij jou past. Onderwerpen zoals jouw cv, ambities en competenties komen onder andere naar voren. Zo krijgen wij een beter beeld van jou. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers ook goed, zodat wij tot een perfecte match kunnen komen. Wij vinden jouw werkgeluk belangrijk!

Banen in de HR

HR manager

Dankzij jouw sociale skills en integriteit kun jij bemiddelen tussen partijen van diverse niveaus, waardoor iedereen tevreden is. Jouw overtuigingskracht en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid worden dan ook zeer op prijs gesteld. Kun jij met jouw strategische inzicht het personeelsbeleid laten aansluiten bij de strategische besluitvorming? En met behulp van jouw branchekennis alle procedures en wet- en regelgeving helemaal correct handhaven?

P&O manager

Kun jij met jouw strategische inzicht het personeelsbeleid verbeteren en optimaliseren? En met jouw communicatie vaardigheden zorg dragen voor alle aspecten van de in-, uit- en doorstroom van personeel? Met jouw analytische vermogen speur jij eventuele trends en problemen op binnen het bedrijf, waarna jij hier een oplossing voor zoekt.

HR medewerker

Door jouw analytische vaardigheden en geordende manier van werken zijn de personeelsbestanden en werknemersdossiers helemaal tiptop in orde. Kun jij met jouw accuratesse ook rapporten uit deze bestanden maken voor jouw collega’s? En met jouw sociale skills de gehele werving & selectie procedure oppakken? Jouw zelfstandigheid en ondernemendheid worden gewaardeerd!

Jouw HR carrière bij…

aramex
Levarht
Renault
Eichholtz

Tips, speciaal voor jou…

6 tips om te onderhandelen over arbeidsvoorwaarden

6 tips om te onderhandelen over arbeidsvoorwaarden

Ben je door naar het laatste traject van een sollicitatieproces? Of ben je al een tijdje werkzaam in een bedrijf en wil je graag betere voorwaarden? Een arbeidsvoorwaarden gesprek is vaak onvermijdelijk en kan als vervelend worden gezien.

Do’s en Don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek kan voor veel mensen een spannende gebeurtenis zijn en enige stress veroorzaken. Het is namelijk een kans om een goede indruk te maken en jezelf te verkopen als nieuwe potentiële werknemer. Als je niet goed bent voorbereid, kan het een verspilde kans op die toffe job zijn.

Thuiswerken? Wij geven tips voor productief flexwerken!

Thuiswerken? Wij geven tips voor productief flexwerken

Als je (bijna) altijd op kantoor werkt en ineens thuis moet gaan werken, ook wel flexwerken genoemd, dan kan het zijn dat je hieraan moet wennen. Hoe kun jij productief flexwerken zodat jij veilig vanaf huis je werk kunt blijven doen? Nogmaals, voor werknemers met beroepen die niet thuis kunnen worden uitgevoerd geldt dit advies niet.

Bel Mail Chat