Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

HR personeel via Antenna

Bent u op zoek naar HR personeel voor uw bedrijf? En weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Geen zorgen, Antenna kan u namelijk aan deze HR toppers helpen. Dat doen wij graag voor u! Samen gaan we deze zoektocht aan om voor u goed HR personeel te vinden. Of u nu op zoek bent naar HR managers, P&O managers of HR medewerkers. Antenna staat dagelijks in contact met ambitieuze HR professionals die graag de volgende stap in hun carrière willen zetten.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en gaan dan ook graag eerst uitvoerig in gesprek met onze kandidaten. Zo leren wij ze beter kennen en kunnen we ingaan op iemands cv, ambities en persoonlijkheid. Daarnaast gaan wij ook graag bij uw bedrijf op bezoek om een beter beeld te krijgen. Op deze manier kunnen wij altijd een goede match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Antenna’s HR talenten

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat voor HR personeel wij zouden kunnen leveren? Hieronder een aantal voorbeelden.

Jasper – HR medewerker

HR

Jasper heeft human resource management gestudeerd en ambieert een carrière in HR. Zeker na diverse stages was hij er zeker van dat dit de goede keuze is voor hem. Hij is communicatief sterk en werkt gestructureerd.

Skillset

Maaike – HR manager

HR

Als HR manager weet Maaike haar persoonlijke en professionele skills goed te combineren. Ze begrijpt als geen ander dat een bedrijf draait op haar mensen en hoe belangrijk het welzijn van die mensen daarom is. Ze handelt menselijk, zonder het bedrijfskundige aspect uit het oog te verliezen.

Skillset

Salina – P&O manager

HR

Salina krijgt er energie van als alles op het gebied van personeel en organisatie goed geregeld is. Ze heeft ervaring en loopt niet weg voor een uitdaging. Een ambitieus persoon met het empatisch vermogen dat je nodig hebt voor deze functie.

Skillset

Wij werken ook voor…

Master Totaalinrichting
AEG
aramex
Levarht
Takii

De afdeling HR is essentieel voor het aantrekken en behouden van talent. Hoe treed u als organisatie naar buiten en bewaakt u de organisatiecultuur. HR zet zich in om de productiviteit en effectiviteit van uw onderneming te verhogen. Bent u op zoek naar een generalist of specialist, wij verrassen u graag.

Marieke

Recruitment consultant

0172-245945

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat