Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

IT personeel via Antenna

Bent u op zoek naar IT personeel? Daar kan Antenna u bij helpen! Antenna staat er om bekend een persoonlijke werkwijze te hanteren met veel betrokkenheid. Wij komen dan ook graag op bezoek bij uw bedrijf om u te leren kennen. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij een betere match met het juiste IT personeel plaatsen. Dit kan in de meeste uiteenlopende branches zijn en voor diverse functies. Denk hierbij aan systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, IT-managers, etc.

Het plaatsen van het juiste IT personeel bij de juiste opdrachtgevers doen wij al ruim 25 jaar. Hierdoor weten wij wat wel en niet werkt. Wij hebben dan ook al veel opdrachtgevers mogen helpen. Kunnen wij u ook van dienst zijn?

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste IT-personeel!

Antenna’s IT talenten

Wilt u weten wat voor ICT personeel wij kunnen leveren? Hieronder geven wij een kleine impressie van de talenten.

Rick – Systeembeheerder

ict

Rick is een analytische en snel denkende man die wel van een uitdaging houdt. Hij vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in zijn vakgebied. Rick is gedreven, gaat tot het uiterste en denkt in oplossingen.

Skillset

Anna – Helpdeskmedewerker

ict

Anna is een sympathieke jongedame die service hoog in het vaandel heeft staan. Anna kan snel anticiperen en schakelt razendsnel tussen diverse werkzaamheden. Ze vindt het belangrijk om overzichtelijk te werken, zodat ze de klanten en haar collega’s nog beter kan ondersteunen.

Skillset

Peter – ICT manager

ict

Veel technische ervaring én zijn interesse in bedrijfskunde hebben ervoor gezorgd dat Peter van helpdeskmedewerker is uitgegroeid tot ICT manager. Kortom, een uitstekende leider die ook alles van zijn vak weet.

Skillset

Wij werken ook voor…

AEG
aramex
Levarht
Renault

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


Of neem direct contact op

Liever direct contact opnemen met een van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactgegevens waar u ons kunt bereiken.

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Onze openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, 08:30 tot 17:30.

Bel Mail Chat