Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

IT personeel via Antenna

Bent u op zoek naar IT personeel? Daar kan Antenna u bij helpen! Antenna staat er om bekend een persoonlijke werkwijze te hanteren met veel betrokkenheid. Wij komen dan ook graag op bezoek bij uw bedrijf om u te leren kennen. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij een betere match met het juiste IT personeel plaatsen. Dit kan in de meeste uiteenlopende branches zijn en voor diverse functies. Denk hierbij aan systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, IT-managers, etc.

Het plaatsen van het juiste IT personeel bij de juiste opdrachtgevers doen wij al ruim 25 jaar. Hierdoor weten wij wat wel en niet werkt. Wij hebben dan ook al veel opdrachtgevers mogen helpen. Kunnen wij u ook van dienst zijn?

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste IT-personeel!

Antenna’s IT talenten

Wilt u weten wat voor ICT personeel wij kunnen leveren? Hieronder geven wij een kleine impressie van de talenten.

Rick – Systeembeheerder

ict

Rick is een analytische en snel denkende man die wel van een uitdaging houdt. Hij vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in zijn vakgebied. Rick is gedreven, gaat tot het uiterste en denkt in oplossingen.

Skillset

Anna – Helpdeskmedewerker

ict

Anna is een sympathieke jongedame die service hoog in het vaandel heeft staan. Anna kan snel anticiperen en schakelt razendsnel tussen diverse werkzaamheden. Ze vindt het belangrijk om overzichtelijk te werken, zodat ze de klanten en haar collega’s nog beter kan ondersteunen.

Skillset

Peter – ICT manager

ict

Veel technische ervaring én zijn interesse in bedrijfskunde hebben ervoor gezorgd dat Peter van helpdeskmedewerker is uitgegroeid tot ICT manager. Kortom, een uitstekende leider die ook alles van zijn vak weet.

Skillset

Wij werken ook voor…

AEG
aramex
Levarht
Renault

De IT binnen uw bedrijf op orde hebben is ontzettend belangrijk. Vrijwel iedereen werkt met IT systemen, ongeacht de functie. Een goede IT structuur zorgt dat uw medewerkers efficiënt en met plezier hun werk kunnen doen. Daarnaast versterkt het uw positie tegenover concurrenten wanneer IT en software efficiënt wordt ingezet.

Robin

Online marketeer

020-2202322

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat