Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Marketing personeel via Antenna

Bent u op zoek naar marketing personeel? Geen probleem, Antenna helpt u daar namelijk graag bij! Als geen ander weten wij hoeveel tijd het kost om nieuwe aanwinsten voor uw te bedrijf zoeken. Spaarzame tijd die u vast wel aan een ander onderdeel van uw bedrijf kunt besteden. Gelukkig  komen wij daar om de hoek kijken, om u het werk uit handen te nemen. Met veel passie en ervaring zoeken wij marketing personeel dat goed bij uw bedrijf past. Of het nu gaat om online marketeers, data marketeers, content & social media specialisten, etc.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom komen we het liefst eerst bij u langs om kennis te maken met u en uw bedrijf. Zo kunnen wij een beter beeld van het bedrijf schetsen. Daarna schrijven we een wervende vacature die op diverse (online) plekken wordt getoond. De kandidaten selecteren wij door middel van een (video)gesprek om ook van hen een goed beeld te krijgen. Wij stellen pas een kandidaat aan u voor, als we echt zeker weten dat het een goede match is. Door dit persoonlijke proces kunnen wij deze match maken en u helpen aan goed marketing personeel!

Antenna’s marketing talenten

Hebben wij u inmiddels nieuwsgierig gemaakt? Bent u benieuwd wat voor marketing personeel wij u zouden kunnen voorstellen? Hieronder volgt alvast een kleine impressie van de talenten!

Naomi – Content & social media specialist

Marketing

Haar hoofd loopt over van nieuwe ideeën. Naomi is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en content creation. Ze gebruikt haar creativiteit om het online succes van uw bedrijf te vergroten.

Skillset

Jolien – Online marketeer

Marketing

Jolien is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen als het om marketing gaat. Ze weet alle marketing kanalen goed op elkaar af te stemmen. Ze zoekt altijd naar manieren om de huidige processen te verbeteren en verder te automatiseren.

Skillset

Emir – Data marketeer

Marketing

Een man van de cijfertjes, maar dan wel met strategisch inzicht. Een gouden combinatie van analytische skills en kennis van marketing. Zo weet hij precies welke data relevant is en welke niet. Handig, zo’n jongen die meedenkt en die je niet alles hoeft voor te kauwen.

Skillset

Wij werken ook voor…

AEG
Eichholtz
proponent
Renault
Levarht

Marketing, en dan vooral online marketing, is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of het nu gaat om de vindbaarheid van de website, online adverteren of aanwezigheid op social media. Allemaal tools om te zorgen dat u uw doelgroep bereikt. Antenna kan u voorstellen aan kandidaten die u deze zorg uit handen nemen.

Robin

Online marketeer

020-2202322

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat