Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Onze werkwijze

Hoe pakt Antenna dat aan?

 

Bedrijfsbezoek

Omdat wij voor de beste match tussen werkgever en werknemer gaan, is het belangrijk dat wij u en uw organisatie persoonlijk leren kennen. Als wij een goed beeld hebben, helpt dit ons om potentiële kandidaten te enthousiasmeren voor uw bedrijf en functie. Daarom komen wij graag even langs voor een blik op de werkplek. Dan bespreken we gelijk de openstaande functie, zodat wij een goed profiel kunnen opstellen.

Online wervingsproces

Wij schrijven een wervende vacaturetekst die kandidaten aanspreekt én goed gevonden wordt op Google en Indeed. De vacature wordt gericht op verschillende online kanalen uitgezet om het juiste talent aan te trekken, denk aan jobboards, social media en online advertising. Terwijl het talent ons via deze wegen goed kan vinden, gaan wij zelf ook actief op zoek naar geschikte kandidaten. Onze recruiters gaan op zoek naar zowel actief als latent werkzoekenden die uitstekend matchen met uw functie, maar ook zeker met uw bedrijf.

Kennismakingsgesprekken

Wanneer wij een geschikte kandidaat op het oog hebben, nodigen wij hem of haar uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of voor een videocall. Op deze manier kunnen wij naast het CV ook een een goede indruk krijgen van hoe iemand als persoon is en kunnen we goed beoordelen of de kandidaat past bij uw bedrijf. Kandidaten die in aanmerking komen, stellen wij aan u voor en vanaf dat moment heeft u zelf de regie in handen. U kiest zelf welke kandidaten u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. En zo niet, dan zoeken wij gewoon voor u verder.

Aan de slag

Bent u enthousiast over iemand die u heeft gesproken en wilt u hem of haar graag als nieuwe collega verwelkomen? Goed om te horen! U kunt de kandidaat een voorstel doen en hem of haar laten starten op basis van werving & selectie óf op uitzendbasis. Weet u niet wat voor uw bedrijf het beste is? Wij denken graag mee.

Uiteraard kunt u met vragen ook altijd contact met ons opnemen. Bezoek onze contactpagina of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of wilt u direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op.


Onze vestigingen

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 220 23 22
amsterdam@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Bel Mail Chat