Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Een team met hart

voor uw succes

Wij zijn Antenna

Antenna is een team van ervaren recruitment professionals dat zich dagelijks inzet om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Onze recruitment consultants hebben mensenkennis en voelen als geen ander de match aan tussen werkgever en werknemer. Het vinden van jouw droombaan of ideale werknemer is hun drijfveer. Ze zijn pas gelukkig als jij dat ook bent.

Antenna Aalsmeer

Lesley Tates

Lesley kijkt naar de persoon achter een CV en vindt hierdoor de juiste match bij de juiste klant. Zij beschikt over een groot klantennetwerk en heeft een commerciële instelling.

Neem contact op met Lesley Tates

Jeanine Verhaar

Jeanine weet door haar ervaring, mensenkennis en wereldreizen, werkzoekenden en bedrijven op een inspirerende manier aan elkaar te verbinden. Positief ingesteld, gebruikmakend van humor en interesse in de mensen om zich heen. Verzorgen van de juiste match geeft haar enorme voldoening!

Neem contact op met Jeanine Verhaar

Martine Tromp

Duidelijk en daadkrachtig zijn, daar houdt zij van! Mouwen opstropen en lekker aan het werk. Zit jij ook zo in elkaar, kom dan een keer bij Martine langs om over werk te praten, dan zoeken jullie samen zonder poespas naar een bedrijf dat bij jou past. Wedden dat je zonder vragen de deur uit gaat?

Neem contact op met Martine Tromp

Jessica Romkema

Na 9 jaar Recruitment consultant te zijn geweest richt Jessica zich nu vooral op de backoffice en Payroll. Jessica is kundig en je kunt bij haar terecht voor o.a. cao vragen, contracten en de salarisadministratie. Weet ze het antwoord niet gelijk dan zoekt ze het voor je uit en ben je verzekerd van een reactie!

Neem contact op met Jessica Romkema

Lisette Kruiswijk

Lisette zorgt op administratief gebied dat alles op rolletjes verloopt. Zij is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, implementeert deze en houdt hierover contact met klanten. Voor vragen over de loonadministratie en facturatie ben je bij haar aan het juiste adres!

Neem contact op met Lisette Kruiswijk

Frank Spring in 't Veld

Frank gelooft in het groepsgevoel. Samen de schouders eronder. Hij creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuisvoelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met Frank Spring in 't Veld

Antenna Alphen aan den Rijn

Marieke Mennema

Ze is dan wel zo'n beetje onderdeel van het meubilair, maar dat betekent niet dat ze is ingeslapen. Marieke doet haar werk met bevlogenheid, blijft altijd op zoek naar nieuwe kansen en ziet haar uitdaging in jou laten 'shinen' op je nieuwe werkplek! Daarnaast is zij Antenna's zangvogel.

Neem contact op met Marieke Mennema

Ruth Hage

Onze Ruth heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Daarnaast heeft zij een talenknobbel om jaloers op te zijn! Kortom, parlez-vous français? Do you speak English? Of ¿Hablas español? Bij haar moet je zijn!

Neem contact op met Ruth Hage

Toon van der Hoorn

De beste entertainer die Antenna in huis heeft, dat is Toon! Neemt niet weg dat hij zijn werk serieus neemt en een kick krijgt van het realiseren van de beste bemiddelingen. Doordat hij met verfrissende ideeën komt, kan het zo maar zijn dat hij jou andere inzichten geeft die je helpen in je zoektocht!

Neem contact op met Toon van der Hoorn

Mirjam Schaafsma

Mirjam werkt al ruim 20 jaar voor Antenna en is daarmee het kenniscentrum van het bedrijf. Heb je een vraag over ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, salarisadministratie of wetgeving; bij Mirjam ben je aan het juiste adres! Daarnaast is ze aanspreekpunt voor organisaties als de ABU en richt ze zich op personeelszaken en IT.

Neem contact op met Mirjam Schaafsma

Antenna Nieuw-Vennep

Monique Klein

Monique is al sinds 2006 één van de vaste gezichten in Nieuw-Vennep. En nog steeds gedreven om te achterhalen wat iemand beweegt, fascineert en boeit. Zij is van mening dat je op die manier de beste match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Als het maar hectisch is, dan functioneert zij het beste.

Neem contact op met Monique Klein

Delilah Weppner

Delilah heeft graag de touwtjes in handen en is altijd op de hoogte van alle lopende zaken. Grote kans dat ze jouw vraag al beantwoord heeft voordat je hem gesteld hebt. Delilah houdt van snel schakelen, om zo de kwaliteit te kunnen bieden die je van Antenna verwacht!

Neem contact op met Delilah Weppner

Anouk Buskermolen

Anouk weet de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever te plaatsen. Er zijn geen open eindjes meer, want zij zoekt alles tot op de bodem voor je uit. Dit doet zij met veel enthousiasme en ontzettend veel plezier voor dit vak. Want werkgeluk geldt toch voor iedereen!

Neem contact op met Anouk Buskermolen

Serina Romijn

Deze enthousiasteling is een expert in de Flexportal en helpt jou dus lekker snel bij vragen hierover. Vind je het spannend, een nieuwe baan? Kom dan naar Serina, want zij snapt dit gevoel helemaal. Zij helpt jou graag met het vinden van die ene baan die bij jou past. Trouwens, voor een mooie profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn kun je ook bij haar terecht, want in haar vrije tijd fotografeert zij top!

Neem contact op met Serina Romijn

Saskia de Groot

Als oprichter van Antenna is Saskia gezegend met een team van top collega's! Ze houdt ervan om mensen iets te leren of zelf nieuwe kennis op te doen. Van het begeleiden van een nieuwe collega tot aan zich inleven in een nieuwe klant met een voor haar onbekend product. Altijd in voor nieuwe ideeën!

Neem contact op met Saskia de Groot

JUSTIN recruitment Amsterdam

Mathilde den Exter

Mathilde snapt kandidaten, kent de bedrijven waar we mee werken en weet dit elke keer weer samen te brengen. Ze zorgt ervoor dat een match niet alleen op papier klopt, maar juist ook op persoonlijk niveau.

Neem contact op met Mathilde den Exter

Chinook Vleghaar

Bij Chinook staat jouw werkgeluk centraal. Of je nu werkzoekend bent, of een werkgever die nieuw talent nodig heeft. Ze is zelf een echte young professional die weet waar haar generatie naar op zoek is, zonder dat zij de belangen van het bedrijf uit het oog verliest. Chinook zit vol positieve energie en wordt er blij van als jij blij bent!

Neem contact op met Chinook Vleghaar

Sjelle de Wit

Sjelle heeft contact met de meest uiteenlopende bedrijven, van startups tot multinationals, en zorgt dat de leukste en meest uitdagende functies worden ingevuld. Sjelle zorgt dat er bij JUSTIN een mooi aanbod aan functies beschikbaar is, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan!

Neem contact op met Sjelle de Wit

Robin Missotten

Robin zet zijn kennis over de online wereld in om kandidaat en werkgever sneller en beter met elkaar te laten matchen. Hij staat nooit stil en zoekt altijd naar manieren om huidige processen te verbeteren.

Neem contact op met Robin Missotten

Ook iets voor jou?

Als recruitment professional zit je goed bij Antenna. Of je nu starter bent of een ervaren kracht. Zie jij het wel zitten om ons team te komen versterken?

Kennismaken?

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via onderstaand formulier, óf bezoek onze contactpagina en neem direct contact op met een van onze vestigingen.


Onze vestigingen

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 220 23 22
amsterdam@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Bel Mail Chat