Werken via Antenna

Werken via Antenna, hoe werkt dat eigenlijk?

Stel, je hebt gesolliciteerd op een leuke vacature die bij ons open staat. Of je hebt je ingeschreven en wij hebben een leuke functie voor jou in gedachten. Dan gaan we als volgt te werk…

Kennismakingsgesprek

Je komt bij ons langs, we drinken een kop koffie of thee en bespreken jouw CV. Ook hebben we het over jou als persoon, jouw wensen als het om werk gaat én de functie waarop jij hebt gesolliciteerd. Komt het echt niet uit om bij ons langs te komen? Dan kunnen we natuurlijk ook een videogesprek inplannen.

Voorstellen

Zijn we allebei nog enthousiast en wil jij graag worden voorgesteld bij het bedrijf? Dan winnen wij even snel een referentie over jou in en vertellen wij onze opdrachtgever waarom ze juist jou als nieuwe collega moeten verwelkomen.

Jij bent aan zet

Is het bedrijf ook enthousiast? Dan ga je op gesprek! Nu mag je het helemaal zelf doen. Laat zien waarom jij een waardevolle toevoeging bent aan het team. Zijn jij en het bedrijf een goede match en mag je bij het bedrijf starten? Gefeliciteerd!

Heb je nog vragen?

Aan de slag

Wanneer je bij een van onze opdrachtgevers komt te werken kan dat op verschillende manieren die we graag even toelichten.

Werving & selectie

Bij deze vorm biedt de opdrachtgever jou direct een contract aan. Antenna is in dat geval alleen bemiddelaar geweest. Aan jou en het bedrijf om er samen verder uit te komen. Op papier heb je daarna dus niet meer met ons te maken, maar uiteraard vinden we het leuk om op de hoogte te blijven over hoe leuk je nieuwe werk is! Wij nemen na enige tijd dan ook zeker even contact met je op om hiernaar te vragen.

Detacheren / uitzenden

Ga je eerst op uitzendbasis aan de slag? Dan krijg je een contract bij ons. Je werkt natuurlijk gewoon bij de opdrachtgever, maar wij betalen jouw salaris uit. Vaak is het zo dat je na de uitzendperiode overgenomen wordt in dienst van de opdrachtgever. Wij weten altijd vooraf of dat de intentie van onze opdrachtgever is of dat hij echt zoekt naar een tijdelijke invulling van een functie. Dit kan bijvoorbeeld zijn ter vervanging van een zieke medewerker of voor een groot project.

Payroll

Een laatste mogelijkheid is dat je bij ons op de payroll komt. In dat geval heb je al gesolliciteerd bij een bedrijf, willen jullie beiden graag met elkaar in zee, maar besteed het bedrijf het contract en de salarisadministratie aan ons uit. 

Meer weten over werken via Antenna?

Heb je nog vragen over het werken via een werving & selectiebureau? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag jouw vragen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Rotterdam

  Hofplein 20
  3032 AC Rotterdam
  010 890 7595
  rotterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat