Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll in Alphen aan den Rijn?

U wilt de focus houden op uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten? Wellicht is het dan verstandig om uw salarisadministratie uit handen te geven. Door de uitbesteding van deze administratieve zaken kunt zich weer volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Tegelijkertijd houdt u wel gewoon zelf de regie in handen. Met een totaalpakket aan administratieve oplossingen zorgen we bij Antenna als payroll bedrijf voor meer flexibiliteit in vrijwel alle denkbare branches. Wij zijn al sinds 1995 actief en nemen we meer dan 20 jaar aan ervaring met ons mee. Antenna is uw partner voor alles op het gebied van uw personeelsadministratie. Payroll in Alphen aan den Rijn was nog nooit zó gunstig.

Flexibiliteit binnen uw personeelsbestand

Streeft u naar meer flexibiliteit binnen uw organisatie? Dan willen we u graag wijzen op de uiteenlopende voordelen van payroll. Payrolling zorgt namelijk voor flexibiliteit binnen uw personeelsbestand. De dienst kan dan ook het beste worden omschreven als ontzorgend, tijdbesparend en risicoloos. Op de werkvloer zelf zal echter niets veranderen; uw dagelijkse sturing blijft immers gewoon hetzelfde. Zo blijft u het personeel gewoon zelf werven en selecteren en blijft u verantwoordelijk voor het interne personeelsbeleid, de hoogte van de salarissen en de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Op deze manier kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten, zonder dat u de controle over uw eigen administratie verliest. Flexibiliteit binnen uw personeelsbestand; klinkt goed, nietwaar?

De ideale oplossing voor groeiende ondernemingen

Wanneer u gebruik maakt van onze payroll service dan wordt Antenna juridisch werkgever van uw medewerkers. Hierdoor kunt u zich weer richten op hetgeen waar uw passie ligt, het ondernemen zelf. Wij verzorgen op onze beurt weer alle bijbehorende administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, de loonbetalingen en verzekeringen in het geval van arbeidsongeschiktheid, de jaaropgaven, eventuele ontslagregelingen, de loonadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen. Tevens worden alle overige contacten met de Belastingdienst en het UWV door ons opgepakt. U leest het al, gebruik maken van een payroll organisatie als Antenna is de ideale oplossing voor groeiende ondernemingen!

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Schakel Antenna in voor payroll in Alphen aan den Rijn

Meer weten over payrolling voor uw organisatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


  Of neem direct contact op

  Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Onze openingstijden

  Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

  Bel Mail Chat