Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll in Amsterdam? Een slimme zet

Amsterdam is de hoofdstad én het financiële centrum van Nederland. Het is een bruisende stad die altijd in beweging is. Snelgroeiende bedrijven in Amsterdam kiezen er steeds vaker voor om de personeelsadministratie uit besteden zodat ze zich weer kunt richten op de voornaamste bedrijfsactiviteiten. Wilt u met uw onderneming ook groeien? Merkt u dat u uw handen vol heeft aan de personeelsadministratie? Onze payroll service in Amsterdam is voor elke groeiende onderneming een slimme zet!

Wat is payroll?

Overweegt u uw personeelsadministratie uit te besteden, maar weet u niet hoe een payroll constructie precies werkt? Met payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. U blijft zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van werknemers en deze krijgen betaald volgens uw eigen salarisschalen. Met onze payroll service wordt de loon- en personeelsadministratie van u overgenomen en zorgt Antenna voor het tijdig en adequaat betalen van salarissen en het doen van belasting- en premieafdrachten.

Werknemers komen formeel in dienst bij Antenna en krijgen van ons een payroll contract, waarmee ze in Fase A 78 gewerkte weken op flexibele basis bij uw bedrijf kunnen werken. Vervolgens kunt u dit personeel nog eens 4 jaar flexibel inzetten in Fase B. Met onze payroll oplossing kiest u voor meer flexibiliteit en minder risico’s; het is de ideale uitgangssituatie voor elke groeiende onderneming in Amsterdam.

De vele voordelen van payroll in Amsterdam

Payroll in Amsterdam? Het is niet zonder reden dat steeds meer Amsterdamse bedrijven kiezen voor payroll en de voordelen die dit hen biedt. We hebben daarom een aantal van deze voordelen voor u op een rij gezet. Met payroll kiest u namelijk voor:

 •   Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
 •   Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
 •   Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 •   Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
 •   Een antwoord op al uw HR-vragen

Payroll voor uw onderneming in Amsterdam? Antenna is als payroll bedrijf graag uw partner.

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Vragen over payroll?

Wilt u meer weten over de payroll mogelijkheden voor uw bedrijf? Laat voor een vrijblijvend advies op maat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Een van onze consultants zal vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Antenna Amsterdam is graag uw partner in payrolling!


  Of neem direct contact op

  Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Onze openingstijden

  Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

  Bel Mail Chat