Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll in Hoofddorp: scherp tarief, optimale dienstverlening

Als u ondernemer bent, bent u al druk genoeg. U zit er daarom niet altijd op te wachten om u ook nog eens te moeten concentreren op de omslachtige personeelsadministratie. Herkent u zichzelf in het verhaal? Gelukkig bestaat er een oplossing in de vorm van payrolling. Door uw personeelsadministratie uit te besteden in de vorm van een payroll constructie kunt u zich weer bezig houden met het ondernemen zelf. Zo kiest u voor meer gemak en het is bovendien snel geregeld! U zit niet meer aan langdurige arbeidscontracten vast en heeft zo volop flexibiliteit om in te kunnen spelen op de huidige ontwikkelingen binnen uw onderneming. Door te kiezen voor Antenna haalt u een partner in huis die al sinds 1995 bedrijven in Hoofddorp bedient. Zo haalt u een schat aan ervaring in huis en kiest u voor zekerheid. Wij hanteren de scherpste tarieven in de markt mét een optimale dienstverlening. Payroll in Hoofddorp was nog nooit zo aantrekkelijk!

Bespaar tijd en zorgen

U wilt doen waar u goed in bent en juist uit handen geven waar u nauwelijks tijd voor heeft. Met Antenna Payroll ontzorgen we u op het gebied van werkgeverschap door alle verplichtingen op administratief, juridisch en financieel gebied uit handen te nemen. Met payrolling neemt Antenna het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s namelijk van u over. Tegelijkertijd bent u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van werknemers en krijgen deze betaald volgens uw eigen salarisschalen.

Zowel besparen in tijd als zorgen? Elk bedrijf streeft naar groei, maar wil tijdens dit groeiproces ook flexibel blijven. Met payroll kiest u voor beide. Hierdoor kunt u verdergaan met waar u gebleven was, het ondernemen zelf. Een aantal voordelen die payrolling via Antenna u biedt zijn:

 • Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
 • Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
 • Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
 • Een antwoord op al uw HR-vragen
 • Wel de lusten, niet de lasten

Payroll in Hoofddorp waarbij u wel kunt profiteren van de lusten, maar niet te maken hebt met de lasten? U blijft met uw onderneming uiteraard nog wel het aanspreekpunt voor al uw medewerkers. En ook op de werkvloer verandert er niets. Wat echter wel verandert, is de afzender die op de salarisstrook staat. Als u werknemers vragen hebben over de salarisadministratie, dan bent u niet meer langer het aanspreekpunt, maar wij. Dat scheelt u weer een hele hoop zorgen.

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Snel meer weten?

Wilt u kennismaken met de voordelen van payrolling? Onze consultants helpen u graag aan een flexibele oplossing voor uw bedrijf. Daarbij zorgen we altijd voor een oplossing op maat. Laat uw gegevens vrijblijvend achter via onderstaand formulier en een van onze consultants zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!


  Of neem direct contact op

  Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Onze openingstijden

  Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

  Bel Mail Chat