Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll Mijdrecht: eenvoudig geregeld

Wilt u groeien als onderneming, maar niet vastzitten aan langdurige arbeidscontracten? Met payroll via Antenna in Mijdrecht heeft u de mogelijkheid om werknemers na 3 tijdelijke contracten (in 2 jaar) nog eens 5 tijdelijke contracten te bieden in 3,5 jaar. Door uw personeel bij Antenna op de payroll te zetten weet u zeker dat uw medewerkers in goede handen zijn. Daarnaast bent u bij Antenna verzekerd van een luisterend oor en de eenvoud van onze persoonlijke dienstverlening. Werkgevers en freelancers die overstappen op de payroll van Antenna kunnen rekenen op gemak, flexibiliteit en een uitstekende dienstverlening. Kies daarom bewust en kies voor payroll bij Antenna, zodat ondernemen in Mijdrecht eenvoudiger wordt!

Bewust kiezen voor zekerheid

Steeds meer bedrijven in de omgeving Mijdrecht kiezen voor payroll en dat is niet geheel zonder reden. Payroll is namelijk een ideale uitkomst als u graag gebruik maakt van flexibel personeel, maar niet de risico’s wilt dragen van het omslachtige werkgeverschap. En juist daar helpen we u graag bij. Of het nu gaat om een enkele werknemer of om 100 personeelsleden; wij bieden u optimale flexibiliteit en geven u een advies op maat. Ongeacht het aantal medewerkers treden wij op als juridisch werkgever, dragen we de arbeidsrechtelijke risico’s én verzorgen we de bijbehorende salarisadministratie. Of het nou gaat om een tijdelijke contractant, flexwerker of oproepkracht; wij ontlasten u graag in de complete loonadministratie. U leest het al, de voordelen zijn groot en de risico’s zijn klein. Met payrolling kiest u voor zekerheid. Kies daarom bewust en ga voor de payroll service van Antenna in Mijdrecht.

Samen groeien

Voor uw bedrijf is flexibiliteit in uw personeelsbestand en helderheid over de personeelskosten cruciaal. Gelukkig biedt payrolling de mogelijkheid om personeel in te zetten zonder daarbij werkgeversrisico’s te hebben. Dit bespaart u tijd, geld en een hele hoop moeite. Tegelijkertijd wilt u wel altijd goed geïnformeerd blijven. Bij Antenna zijn we persoonlijk en betrokken bij zowel u als uw medewerkers. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van onze uitgebreide service. Zo wordt het voor uw organisatie wel heel aantrekkelijk. Antenna is dé payroll professional voor ondernemers in Mijdrecht en helpt u graag groeien.

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Beginnen met payrolling in Mijdrecht?

Kiest u voor meer zekerheid en groei? Bespaar dan tijd en energie en kies voor de voordelen van onze payroll service. Laat voor een advies op maat vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand formulier. Een van onze consultants zal vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!


Of neem direct contact op

Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Onze openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

Bel Mail Chat