Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll in Nieuw-Vennep?

Personeelswerk is mensenwerk, waarbij naar betrokkenheid wordt verlangd van werkgevers en werknemers. U streeft naar transparantie en duidelijkheid, maar ook naar meer zekerheid en flexibiliteit. Omdat u al druk genoeg bent met ondernemen, wilt u kunnen rekenen op een zorgeloze oplossing als het gaat om uw personeelsadministratie. Daar helpen wij graag bij. Payroll via Antenna staat voor persoonlijk, flexibel, betrouwbaar en tegen een scherp tarief. Dat is immers waar we ons al vanaf 1995 mee onderscheiden. Wij hebben namelijk het beste voor met uw organisatie én uw personeel. Bovendien kunt u in Nieuw-Vennep ook rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt. Payroll in Nieuw-Vennep wordt zo wel heel aantrekkelijk.

Zorgeloos ondernemen in Nieuw-Vennep

Zorgeloos ondernemen? Met payrolling neemt Antenna het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s van u over. Tegelijkertijd bent u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van werknemers en krijgen deze betaald volgens uw eigen salarisschalen. Met onze payroll service in Nieuw-Vennep wordt de loonadministratie van u overgenomen en gezorgd voor een tijdige en adequate afbetaling van de salarissen en de belasting- en premieafdrachten. Uw werknemers komen officieel in dienst bij Antenna en krijgen van ons een payroll contract, waarmee ze 78 gewerkte weken op flexibele basis bij uw bedrijf kunnen werken. Met onze payroll oplossing kiest u dus voor meer flexibiliteit en minder risico’s; het is een slimme zet voor elke groeiende onderneming.

Bespaar tijd en zorgen

Zowel besparen in tijd als zorgen? Elk bedrijf streeft naar groei, maar wil tijdens dit groeiproces ook flexibel blijven. Met payroll kiest u voor beide. Hierdoor kunt u verdergaan met waar u gebleven was, het ondernemen zelf. Een aantal voordelen die payrolling via Antenna u biedt zijn:

 • Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
 • Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
 • Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
 • Een antwoord op al uw HR-vragen

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Laat voor een advies op maat vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand formulier. Een van onze consultants zal vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!


  Of neem direct contact op

  Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Onze openingstijden

  Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

  Bel Mail Chat