Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll op Schiphol: flexibel en betrouwbaar

Het is algemeen bekend dat veel bedrijven worstelen met de complexiteit van de veelomvattende personeelsadministratie. Het bijhouden van de administratie kost vaak veel tijd die u liever besteedt aan het ondernemen zelf. Daarnaast is het voor veel bedrijven op Schiphol ook een uitdaging om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Antenna biedt u voor al deze problemen een gemakkelijke oplossing: Antenna Payroll. Door middel van payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. Met payroll via Antenna kiest u voor de juiste toepassing van de wet- en regelgeving en een tijdige salarisbetaling, evenals een correcte CAO toepassing, de juiste looninschaling én een professionele verzuimbegeleiding. Antenna heeft een flexibele backoffice die snel voor u kunt schakelen en ingericht kan worden op uw wensen en behoeften. Antenna is daarnaast lid van de ABU, NEN gecertificeerd en al jaren een gevestigde naam op Schiphol. U leest het al; met Antenna kiest u voor een flexibele en betrouwbare partner. Wij staan altijd voor u klaar: voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Waarom kiezen voor payroll op Schiphol?

Waarom kiezen steeds meer bedrijven op Schiphol voor payroll? Payroll wordt door zowel grote bedrijven, mkb’ers als zzp’ers gebruikt. Zo maken grote ondernemingen gebruik van payrolling om op een flexibele manier personeel in het zetten, bijvoorbeeld in het geval van periodieke drukte of tijdelijke projecten. Mkb’ers kiezen vaak voor payroll, omdat de personeelsadministratie ontzettend veel tijd met zich meebrengt. Door werknemers op de payroll te zetten komt er weer tijd vrij om te ondernemen en de onderneming verder te laten groeien. Ook wordt er vaak voor payroll gekozen omdat bedrijven op deze manier geen risico lopen bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid van het personeel. Of uw organisatie nu groot of klein is, een reden om voor payroll te kiezen is in alle gevallen eenduidig: meer flexibiliteit. Wist u bijvoorbeeld dat u uw personeel na 3 tijdelijke contracten in het reguliere arbeidsrecht ook bij Antenna op de payroll kunt plaatsen? U kunt deze werknemers in laten stromen in Fase B en nog eens 3,5 jaar tijdelijke contracten aanbieden. Al met al genoeg reden om als ondernemer op Schiphol te kiezen voor payroll via Antenna!

De voordelen voor werkgevers en werknemers

Payroll biedt voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer.

Voordelen voor de werkgever:

 • Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
 • Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
 • Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
 • Een antwoord op al uw HR-vragen

Voordelen voor de werknemer:

 • Correcte, stipte uitbetaling van salaris
 • Doorbetaling en begeleiding bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
 • Reservering voor feestdagen en kort verzuim
 • Transparantie en juiste informatie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten
 • Collectieve verzekeringen
 • Persoonlijk pensioenplan

Door toepassing van de inlenersbeloning zijn werknemers met een payroll contract verzekerd dat ze hetzelfde salaris ontvangen als werknemers met een arbeidscontract bij uw bedrijf.

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van payroll? We vertellen u graag meer! Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en een van onze consultants neemt vrijblijvend contact met u op!


  Of neem direct contact op

  Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Onze openingstijden

  Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

  Bel Mail Chat