Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll Woerden: Minder verplichtingen, meer gemak!

Uw personeel voelt zich goed, levert een grote bijdrage aan de bedrijfsdoelen en alles loopt zoals u het graag ziet. U heeft een stabiele backoffice en er is voldoende tijd om te doen waar u goed in bent: ondernemen. Dit klinkt als een ideale werksituatie, maar de ervaring leert ons dat het er in de praktijk vaak anders aan toe gaat. U komt om in het werk rondom de personeelsadministratie en er is al helemaal geen tijd om van alle veranderingen in de wet- en regelgeving op de hoogte te blijven. Payroll via Antenna is een goede keuze voor elke groeiende onderneming in Woerden. Wij nemen namelijk al uw zorgen uit handen op het gebied van de personeelsadministratie. U blij, uw werknemers blij. Payroll bespaart u dan ook een hele hoop tijd en zorgen. Kortom; minder verplichtingen en meer gemak.

Waarom kiezen voor onze payroll dienst in Woerden?

Het antwoord op deze vraag is simpel: flexibiliteit. Als ondernemer streeft u uiteraard naar groei, maar wilt u bijvoorbeeld niet vastzitten aan lange contracten. Met payroll via Antenna in Woerden heeft u de mogelijkheid om werknemers na 3 tijdelijke contracten (in 2 jaar) nog eens 5 tijdelijke contracten te bieden in 3,5 jaar. Of het nu gaat om een enkele werknemer of om 100 personeelsleden; wij treden op als juridisch werkgever, dragen we de arbeidsrechtelijke risico’s én verzorgen we de bijbehorende salarisadministratie. Daarnaast werken wij met een backoffice die snel schakelt en naar uw wensen is ingericht. Hoe flexibel wilt u het hebben? Het is dan ook niet gek dat steeds meer ondernemingen in Woerden kiezen voor payrolling via Antenna!

De voordelen spreken voor zich. We hebben een aantal voordelen van payroll voor u opgesomd:

  • Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
  • Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
  • Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
  • Een antwoord op al uw HR-vragen

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Meer informatie?

Meer weten over payrolling voor uw organisatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


Of neem direct contact op

Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Onze openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

Bel Mail Chat