Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Payroll.

U regelt personeel, wij doen de rest

Payroll voor uw bedrijf in Zaandam?

U heeft als bedrijf uiteraard het beste voor met uw personeel. Personeelswerk is mensenwerk en vergt betrokkenheid en inlevingsvermogen van zowel de werkgever als de werknemer. Bij Antenna hebben we jarenlang ervaring omtrent alles op het gebied van personeelszaken. We herkennen ambitie en talent en zijn daarnaast ook in staat om de administratieve taken in te vullen. Het zijn deze eigenschappen die Antenna kenmerken als uitzendbureau én payrolling partner. Als u kiest voor Antenna dan weet u zeker dat uw personeelsadministratie in goede handen is. Uw medewerkers komen op onze loonlijst te staan en wij nemen de verloning over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Zo heeft u weer tijd om te ondernemen!

Zodat ondernemen eenvoudiger wordt

Payroll maakt ondernemerschap een stuk makkelijker. Met payroll heeft u namelijk geen enkele zorgen meer om verloningszaken. Met onze payroll dienst ondersteunen wij al sinds 1995 mkb-ers, flexwerkers, freelancers en zzp’ers. Zo ervaren werkgevers geen zorgen, risico’s en obstakels rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we dan ook precies hoe we u dankzij de mogelijkheden van payroll volledig zorgeloos kunnen laten ondernemen. Werkgevers en freelancers die overstappen op de payroll van Antenna kunnen rekenen op gemak, flexibiliteit en uitstekende dienstverlening. Kies daarom bewust en kies voor als ondernemer uit Zaandam voor payroll bij Antenna, zodat ondernemen eenvoudiger wordt!

De voordelen van payrolling in Zaandam

Waarom kiest u voor uw bedrijf in Zaandam voor payroll? De uitbesteding van het juridisch werkgeverschap biedt op meerdere vlakken veel gemak:

  •   Alle administratieve rompslomp zoals afdrachten, loonaangifte, ziekengeldverzekering en de verzuimbegeleiding worden netjes door ons verzorgd.
  •   U loopt geen risico meer op extra kosten in het geval ziekte of (langdurige) arbeidsongeschiktheid.
  •   Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden betaald en dus niet de vakantie- en ziekte-uren.
  •   Antenna Aalsmeer zorgt voor een correcte CAO toepassing, de juiste inschaling en een professionele verzuimbegeleiding. Zowel de werknemer als werkgever kan zo rekenen op een correcte CAO naleving.

Uw personeelsadministratie aan Antenna overlaten?

Meer informatie?

Meer weten over payrolling voor uw organisatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


Of neem direct contact op

Liever direct contact opnemen met één van onze vestigingen? Hieronder vindt u alle contactinformatie van onze vestigingen.

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Onze openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:30.

Bel Mail Chat