Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Tips van Antenna

Speciaal voor jou

Wanneer is het tijd voor een nieuwe baan?

Ga jij nog steeds met plezier naar je werk of ga je met lood in je schoenen heen? Wellicht is de functie prima, maar te comfortabel geworden? Hoe weet je wanneer het tijd is voor een nieuwe baan? Er zijn genoeg signalen om hierachter te komen. Te lang blijven zitten is niet goed voor je […]

Lees verder

Recruitment trends 2020

De eerste paar weken van 2020 zijn alweer voorbij en het normale werkritme is weer in volle gang. Hoog tijd om eens de recruitment trends voor dit jaar door te nemen! We bespreken de belangrijkste recruitment trends waar we dit jaar mee te maken zullen krijgen.   Hoe zal de arbeidsmarkt er volgens de voorspellingen […]

Lees verder

De beste manieren om werk te vinden in 2020

Net als al het andere verandert de wereld van recruitment in hoog tempo. Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe vormen van werk, noem maar op. Daarom is het goed om scherp te blijven en je te verdiepen in de beste manieren om werk te vinden anno nu.

Lees verder

Solliciteren en social media

Social media is voor werkzoekenden een veel gebruikte tool om een nieuwe baan te zoeken. Veel bedrijven plaatsen hun vacatures namelijk ook op Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarentegen gebruiken recruiters deze social media ook om meer over de kandidaten te weten te komen dus laat zien wie je bent maar doe dit op een verstandige manier!

Lees verder

De zomer is begonnen

Is uw bedrijf klaar voor de zomerperiode? Veelgestelde vragen over vakantiekrachten Voor veel bedrijven is de zomer een rustige periode, maar tegelijk gaan er ook veel medewerkers op vakantie. Dit kan dan alsnog resulteren in onderbezetting tijdens de zomermaanden.

Lees verder

De werknemer Anno 2019

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. De babyboomers stappen uit en worden vervangen door een nieuwe generatie: de jonge twintigers. En deze groep heeft andere verwachtingen van en opvattingen over werk. De statusbaan is uit, lifestylewerk is in.

Lees verder

Wat te doen na het afstuderen?

Vond je het kiezen van een studie al moeilijk? Dan is het kiezen van een richting ná jouw studie misschien nog wel moeilijker. Je hebt je al een paar jaar gefocust op het behalen van dat papiertje en nu moet je opeens ‘daar iets mee gaan doen’.

Lees verder

Werk en privé in balans

Spendeer jij genoeg tijd met vrienden en familie? Veel mensen vinden het lastig om evenwicht tussen hun werk en hun privéleven te behouden. Wat kun je doen om die balans goed te houden? Geef jouw prioriteiten aan Wat is voor jou het belangrijkste? Veel tijd hebben voor je familie en je vrienden of carrière maken?

Lees verder
1 2 3
Bel Mail Chat