Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Tips van Antenna

Speciaal voor jou

De beste manieren om werk te vinden in 2020

Net als al het andere verandert de wereld van recruitment in hoog tempo. Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe vormen van werk, noem maar op. Daarom is het goed om scherp te blijven en je te verdiepen in de beste manieren om werk te vinden anno nu.

Lees verder

Solliciteren en social media

Social media is voor werkzoekenden een veel gebruikte tool om een nieuwe baan te zoeken. Veel bedrijven plaatsen hun vacatures namelijk ook op Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarentegen gebruiken recruiters deze social media ook om meer over de kandidaten te weten te komen dus laat zien wie je bent maar doe dit op een verstandige manier!

Lees verder

De zomer is begonnen

Is uw bedrijf klaar voor de zomerperiode? Veelgestelde vragen over vakantiekrachten Voor veel bedrijven is de zomer een rustige periode, maar tegelijk gaan er ook veel medewerkers op vakantie. Dit kan dan alsnog resulteren in onderbezetting tijdens de zomermaanden.

Lees verder

Wat te doen na het afstuderen?

Vond je het kiezen van een studie al moeilijk? Dan is het kiezen van een richting ná jouw studie misschien nog wel moeilijker. Je hebt je al een paar jaar gefocust op het behalen van dat papiertje en nu moet je opeens ‘daar iets mee gaan doen’.

Lees verder

Werk en privé in balans

Spendeer jij genoeg tijd met vrienden en familie? Veel mensen vinden het lastig om evenwicht tussen hun werk en hun privéleven te behouden. Wat kun je doen om die balans goed te houden? Geef jouw prioriteiten aan Wat is voor jou het belangrijkste? Veel tijd hebben voor je familie en je vrienden of carrière maken?

Lees verder

Hoe pimp je je online imago?

Als je onze blogs vaker leest, dan weet je dat tegenwoordig veel banen via via worden ingevuld. Een van de tips die wij dan ook altijd meegeven is om te zorgen voor een goed netwerk en jezelf te laten opvallen. Maar hoe doe je dat?

Lees verder

5 tips voor salarisonderhandeling

Natuurlijk is het belangrijk dat jij bij je werk op je plek zit. Je brengt hier het grootste gedeelte van je week door. Maar je doet dit alles niet voor niets. Je bent van waarde voor het bedrijf en wilt dat je ook op waarde geschat wordt. Niemand wil wat tekort komen en dus ook niet wat het salaris betreft.

Lees verder

Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief?

Een motivatiebrief is een aanvulling op jouw CV en is ervoor bedoeld om te motiveren waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Laat dat dus de rode draad zijn. Er mogen best relevante elementen uit jouw CV terugkomen in je brief, als het maar niet een opsomming van activiteiten en kwaliteiten is.

Lees verder
1 2 3
Bel Mail Chat