Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzendbureau Aalsmeer

Uitzendbureau Aalsmeer

Aalsmeer is de plek waar het allemaal begonnen is. Hier opende Antenna 25 jaar geleden haar deuren. Onze vestiging in Aalsmeer werft ook personeel voor bedrijven in de omliggende plaatsen, zoals Amstelveen, Uithoorn, Schiphol-Rijk en Mijdrecht.

Werken in omgeving Aalsmeer

Aalsmeer is natuurlijk bekend door de bloemenveiling. Maar vergeet niet alle kansen op het aangrenzende Schiphol. Op zoek naar een baan in Aalsmeer of omgeving? Bekijk dan onze vacatures. Deze variëren van logistiek tot administratief, en van commercieel tot financieel.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeerplek is het Raadhuisplein. Dit is een blauwe zone, dus vergeet niet je blauwe kaart neer te leggen. Je mag hier dan maximaal twee uur gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vlakbij onze vestiging is de bushalte Drie Kolommenplein. Vanuit de richting Hoofddorp, Haarlem en Uithoorn bereik je die met bus 340. Voor uitgebreide reisinformatie, check 9292.nl.

Antenna Uitzendbureau Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380580
aalsmeer@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Wij staan voor u klaar

Lesley Tates

Lesley kijkt naar de persoon achter een CV en vindt hierdoor de juiste match bij de juiste klant. Zij beschikt over een groot klantennetwerk en heeft een commerciële instelling.

Neem contact op met Lesley Tates

Jeanine Verhaar

Jeanine weet door haar ervaring, mensenkennis en wereldreizen, werkzoekenden en bedrijven op een inspirerende manier aan elkaar te verbinden. Positief ingesteld, gebruikmakend van humor en interesse in de mensen om zich heen. Verzorgen van de juiste match geeft haar enorme voldoening!

Neem contact op met Jeanine Verhaar

Martine Tromp

Duidelijk en daadkrachtig zijn, daar houdt zij van! Mouwen opstropen en lekker aan het werk. Zit jij ook zo in elkaar, kom dan een keer bij Martine langs om over werk te praten, dan zoeken jullie samen zonder poespas naar een bedrijf dat bij jou past. Wedden dat je zonder vragen de deur uit gaat?

Neem contact op met Martine Tromp

Lisette Kruiswijk

Lisette zorgt op administratief gebied dat alles op rolletjes verloopt. Zij is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, implementeert deze en houdt hierover contact met klanten. Voor vragen over de loonadministratie en facturatie ben je bij haar aan het juiste adres!

Neem contact op met Lisette Kruiswijk

Frank Spring in 't Veld

Frank gelooft in het groepsgevoel. Samen de schouders eronder. Hij creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuisvoelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met Frank Spring in 't Veld

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


    Bel Mail Chat