Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn staan altijd vacatures open in allerlei sectoren en voor elk niveau. Niet alleen in Alphen aan den Rijn, maar ook in Bodegraven, Gouda, Woerden en Utrecht hebben wij vaak leuke functies.

Werken in Alphen aan den Rijn

Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe baan in omgeving Alphen aan den Rijn zit je goed bij Antenna. Of je nu graag op een kantoor terecht komt in bijvoorbeeld een commerciële functie, of toch liever met de handen werkt, Antenna heeft de vacature voor jou. Bekijk alle vacatures in Alphen aan den Rijn.

Parkeren

Er is rond de vestiging voldoende parkeergelegenheid. Vergeet niet je Parkmobile even aan te zetten of even langs de parkeermeter te gaan.

Openbaar vervoer

Vanaf station Alphen aan den Rijn bereik je onze vestiging met bus 1. Stap uit bij bushalte Lijsterlaan en dan ben je er al bijna! Voor uitgebreide OV informatie, check 9292.nl.

Antenna Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 1C
2406 CM Alphen aan den Rijn
0172-245945
alphen@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Wij staan voor u klaar

Marieke Mennema

Ze is dan wel zo'n beetje onderdeel van het meubilair, maar dat betekent niet dat ze is ingeslapen. Marieke doet haar werk met bevlogenheid, blijft altijd op zoek naar nieuwe kansen en ziet haar uitdaging in jou laten 'shinen' op je nieuwe werkplek! Daarnaast is zij Antenna's zangvogel.

Neem contact op met Marieke Mennema

Ruth Hage

Onze Ruth heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Daarnaast heeft zij een talenknobbel om jaloers op te zijn! Kortom, parlez-vous français? Do you speak English? Of ¿Hablas español? Bij haar moet je zijn!

Neem contact op met Ruth Hage

Mirjam Schaafsma

Mirjam werkt al ruim 20 jaar voor Antenna en is daarmee het kenniscentrum van het bedrijf. Heb je een vraag over ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, salarisadministratie of wetgeving; bij Mirjam ben je aan het juiste adres! Daarnaast is ze aanspreekpunt voor organisaties als de ABU en richt ze zich op personeelszaken en IT.

Neem contact op met Mirjam Schaafsma

Lars Schoof

Vind jij het spannend en onwennig om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Dan is Lars de perfecte persoon om mee te sparren! Hij luistert graag naar jouw wensen en gaat vervolgens op professionele wijze en met veel plezier aan de slag voor jou. Dankzij zijn enthousiasme, commerciële en daadkrachtige instelling kun je er altijd op rekenen dat hij alles op alles zet om klanten en kandidaten aan de perfecte match te helpen.

Neem contact op met Lars Schoof

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Ook kunt u direct een payroll offerte aanvragen.Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


    Bel Mail Chat