Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn staan altijd vacatures open in allerlei sectoren en voor elk niveau. Niet alleen in Alphen aan den Rijn, maar ook in Bodegraven, Gouda, Woerden en Utrecht hebben wij vaak leuke functies.

Werken in Alphen aan den Rijn

Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe baan in omgeving Alphen aan den Rijn zit je goed bij Antenna. Of je nu graag op een kantoor terecht komt in bijvoorbeeld een commerciƫle functie, of toch liever met de handen werkt, Antenna heeft de vacature voor jou. Bekijk alle vacatures in Alphen aan den Rijn.

Parkeren

Er is rond de vestiging voldoende parkeergelegenheid. Vergeet niet je Parkmobile even aan te zetten of even langs de parkeermeter te gaan.

Openbaar vervoer

Vanaf station Alphen aan den Rijn bereik je onze vestiging met bus 1. Stap uit bij bushalte Lijsterlaan en dan ben je er al bijna! Voor uitgebreide OV informatie, check 9292.nl.

Antenna Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 1C
2406 CM Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-245945
alphen@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Wij staan voor u klaar

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Ook kunt u direct een payroll offerte aanvragen.Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


Bel Mail Chat