Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Recruitment bureau Amsterdam

Recruitment bureau Amsterdam

Antenna mag zich gelukkig prijzen met een mooi kantoor aan de rand van het centrum van Amsterdam. Wij werken voor bedrijven in de stad, maar ook voor bedrijven in de omliggende gemeenten zoals Zaanstad, Haarlem en Weesp. Wil je dus werken in de omgeving Amsterdam? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures en solliciteer vandaag nog naar jouw nieuwe baan!

JUSTIN recruitment

Onze Amsterdamse vestiging is ook het thuis van JUSTIN recruitment. Een label dat wij in 2018 zijn begonnen en dat zich specifiek richt op young professionals in de omgeving van Amsterdam. JUSTIN bemiddelt in office functies in de functiegroepen commercieel, financieel, marketing, HR, supply chain en IT.

Bezoek de website van JUSTIN recruitment >

Parkeren

Bij ons om de hoek is voldoende parkeergelegenheid op Westerdok of Westerdoksdijk. Vergeet niet je Parkmobile aan te zetten of even naar de parkeermeter te lopen. Een andere mogelijkheid is de parkeergarage Ijdock. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor.

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal. Nóg dichterbij is de bushalte Buiten Brouwersstraat, waar bus 18, 21 en 22 stoppen. Check 9292.nl voor uitgebreide reisinformatie.

Antenna uitzendbureau Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 220 23 22
amsterdam@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Wij staan voor u klaar

Mathilde den Exter

Mathilde snapt kandidaten, kent de bedrijven waar we mee werken en weet dit elke keer weer samen te brengen. Ze zorgt ervoor dat een match niet alleen op papier klopt, maar juist ook op persoonlijk niveau.

Neem contact op met Mathilde den Exter

Chinook Vleghaar

Bij Chinook staat jouw werkgeluk centraal. Of je nu werkzoekend bent, of een werkgever die nieuw talent nodig heeft. Ze is zelf een echte young professional die weet waar haar generatie naar op zoek is, zonder dat zij de belangen van het bedrijf uit het oog verliest. Chinook zit vol positieve energie en wordt er blij van als jij blij bent!

Neem contact op met Chinook Vleghaar

Sjelle de Wit

Sjelle heeft contact met de meest uiteenlopende bedrijven, van startups tot multinationals, en zorgt dat de leukste en meest uitdagende functies worden ingevuld. Sjelle zorgt dat er bij JUSTIN een mooi aanbod aan functies beschikbaar is, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan!

Neem contact op met Sjelle de Wit

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


    Bel Mail Chat