Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep heeft veel werkgelegenheid. Met meerdere industriegebieden zijn er voldoende banen bij zowel grote als kleine bedrijven, in uiteenlopende sectoren. Of je nu een logistieke functie ambieert of liever op administratief of commercieel niveau aan de slag wilt, ons uitzendbureau in Nieuw-Vennep heeft altijd een geschikte vacature voor je.

Antenna Nieuw-Vennep richt zich tevens op omliggende plaatsen als Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Leimuiden en Leiden.

Werken in omgeving Nieuw-Vennep

Zie jij een nieuwe baan in Nieuw-Vennep of omgeving wel zitten? Kijk dan even tussen onze vacatures die open staan bij deze vestiging. Staat jouw droombaan hier nog niet tussen? Dan kun je jezelf ook bij ons inschrijven. Wij nemen dan contact met je op wanneer we een geschikte functie voor jou hebben gevonden.

Parkeren

Bezoek je ons met de auto? Bij onze vestiging in Nieuw-Vennep is parkeren gratis en er is ruime parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Nieuw-Vennep stap je op bus 57 richting Leiden. Stap uit bij de halte Rustoordstraat en vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Check 9292.nl voor uitgebreide reisinformatie.

Antenna Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9B
2151 AA Nieuw-Vennep
0252-629729
nieuwvennep@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Wij staan voor u klaar

Monique Klein

Monique is al sinds 2006 één van de vaste gezichten in Nieuw-Vennep. En nog steeds gedreven om te achterhalen wat iemand beweegt, fascineert en boeit. Zij is van mening dat je op die manier de beste match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Als het maar hectisch is, dan functioneert zij het beste.

Neem contact op met Monique Klein

Delilah Weppner

Delilah heeft graag de touwtjes in handen en is altijd op de hoogte van alle lopende zaken. Grote kans dat ze jouw vraag al beantwoord heeft voordat je hem gesteld hebt. Delilah houdt van snel schakelen, om zo de kwaliteit te kunnen bieden die je van Antenna verwacht!

Neem contact op met Delilah Weppner

Anouk Buskermolen

Anouk weet de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever te plaatsen. Er zijn geen open eindjes meer, want zij zoekt alles tot op de bodem voor je uit. Dit doet zij met veel enthousiasme en ontzettend veel plezier voor dit vak. Want werkgeluk geldt toch voor iedereen!

Neem contact op met Anouk Buskermolen

Serina Romijn

Deze enthousiasteling is een expert in de Flexportal en helpt jou dus lekker snel bij vragen hierover. Vind je het spannend, een nieuwe baan? Kom dan naar Serina, want zij snapt dit gevoel helemaal. Zij helpt jou graag met het vinden van die ene baan die bij jou past. Trouwens, voor een mooie profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn kun je ook bij haar terecht, want in haar vrije tijd fotografeert zij top!

Neem contact op met Serina Romijn

Saskia de Groot

Als oprichter van Antenna is Saskia gezegend met een team van top collega's! Ze houdt ervan om mensen iets te leren of zelf nieuwe kennis op te doen. Van het begeleiden van een nieuwe collega tot aan zich inleven in een nieuwe klant met een voor haar onbekend product. Altijd in voor nieuwe ideeën!

Neem contact op met Saskia de Groot

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


    Bel Mail Chat