Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep heeft veel werkgelegenheid. Met meerdere industriegebieden zijn er voldoende banen bij zowel grote als kleine bedrijven, in uiteenlopende sectoren. Of je nou part-time of fulltime wilt werken, bij Antenna hebben we jouw droomvacature.  De vacatures worden snel opgevuld, wanneer je een vacature ziet dat iet voor jou is, wacht dan niet te lang met solliciteren. 

Antenna Nieuw-Vennep richt zich tevens op omliggende plaatsen als Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Leimuiden en Leiden.

Vacatures in commerciële branche of de IT  in Nieuw Vennep?

Bij Antenna hebben we vacatures in diverse branches. Of je nou op zoek bent naar werk in de techniek of HR wij hebben genoeg aanbod in branche waar jij jouw nieuwe droombaan zoekt.

Hieronder vind je de branches waar Antenna vacatures open heeft staan in de omgeving van Nieuw-Vennep:

Bij ons uitzendbureau in Nieuw Vennep ben je meer dan welkom om meer informatie te verkrijgen over de beschikbare vacatures. 

Werken in omgeving Nieuw-Vennep

Zie jij een nieuwe baan in Nieuw-Vennep of omgeving wel zitten? Kijk dan even tussen onze vacatures die open staan bij deze vestiging. Staat jouw droombaan hier nog niet tussen? Dan kun je jezelf ook bij ons inschrijven. Wij nemen dan contact met je op wanneer we een geschikte functie voor jou hebben gevonden.

Antenna Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9B
2151 AA Nieuw-Vennep
0252-629729
nieuwvennep@antennagroep.nl

Openingstijden

maandag – vrijdag 08.30 – 17.30

Neem contact met ons op

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!


  Parkeren

  Bezoek je ons met de auto? Bij onze vestiging in Nieuw-Vennep is parkeren gratis en er is ruime parkeergelegenheid.

  Openbaar vervoer

  Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Nieuw-Vennep stap je op bus 57 richting Leiden. Stap uit bij de halte Rustoordstraat en vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Check 9292.nl voor uitgebreide reisinformatie.

  Wij staan voor u klaar

  Monique Klein

  Monique is al sinds 2006 één van de vaste gezichten in Nieuw-Vennep. En nog steeds gedreven om te achterhalen wat iemand beweegt, fascineert en boeit. Zij is van mening dat je op die manier de beste match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Als het maar hectisch is, dan functioneert zij het beste.

  Neem contact op met Monique Klein

  Delilah Weppner

  Delilah heeft graag de touwtjes in handen en is altijd op de hoogte van alle lopende zaken. Grote kans dat ze jouw vraag al beantwoord heeft voordat je hem gesteld hebt. Delilah houdt van snel schakelen, om zo de kwaliteit te kunnen bieden die je van Antenna verwacht!

  Neem contact op met Delilah Weppner

  Anouk Buskermolen

  Anouk weet de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever te plaatsen. Er zijn geen open eindjes meer, want zij zoekt alles tot op de bodem voor je uit. Dit doet zij met veel enthousiasme en ontzettend veel plezier voor dit vak. Want werkgeluk geldt toch voor iedereen!

  Neem contact op met Anouk Buskermolen

  Serina Romijn

  Deze enthousiasteling is een expert in de Flexportal en helpt jou dus lekker snel bij vragen hierover. Vind je het spannend, een nieuwe baan? Kom dan naar Serina, want zij snapt dit gevoel helemaal. Zij helpt jou graag met het vinden van die ene baan die bij jou past. Trouwens, voor een mooie profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn kun je ook bij haar terecht, want in haar vrije tijd fotografeert zij top!

  Neem contact op met Serina Romijn

  Saskia de Groot

  Als oprichter van Antenna is Saskia gezegend met een team van top collega's! Ze houdt ervan om mensen iets te leren of zelf nieuwe kennis op te doen. Van het begeleiden van een nieuwe collega tot aan zich inleven in een nieuwe klant met een voor haar onbekend product. Altijd in voor nieuwe ideeën!

  Neem contact op met Saskia de Groot
  Bel Mail Chat