Werken in de logistiek

Werken in de logistiek

Waar zou Nederland zijn zonder de logistiek? De logistiek zorgt ervoor dat supermarkten gevuld zijn, er import en export kan zijn en producten van de producent bij de consument uitkomen. En de logistiek is breed; logistiek medewerkers die er voor zorgen dat een distributiecentrum op rolletjes loopt, voorraadbeheerders die een magazijn inzichtelijk maken en supply chain medewerkers die een efficiënte goederenstroom opzetten.

Antenna heeft een 25- jarige trackrecord als het gaat om het bemiddelen van logistiek personeel; van magazijnmedewerker tot logistiek manager en van bloemenveiling en Schiphol tot voedselproductiebedrijf. Wij bemiddelen in de regio’s van Aalsmeer, Amsterdam, Nieuw-Vennep en Alphen aan den Rijn. Persoonlijk werken, snel schakelen en flexibiliteit; dat is waar wij voor staan! Wil jij werken in de logistieke sector? Of je nu een logistiek professional bent, óf op zoek bent naar logistiek werk zonder ervaring, Antenna heeft jouw nieuwe job. Bekijk snel onze logistieke vacatures!

Waarom een logistieke carrière?

Wat maakt werken in de logistiek nou een goede keuze? Het goede salaris en de goede werksfeer zijn belangrijke argumenten om een carrière in de logistiek te overwegen. Er zijn echter nog een heleboel meer redenen! Weten wat deze zijn? Wij schreven een blog met 7 redenen om in de logistiek te werken!

Banen in de logistiek

Logistiek administratief medewerker

Als logistiek administratief medewerker ben jij de schakel tussen het distributiecentrum of warehouse en kantoor. Op de vloer ben jij bezig met logistieke werkzaamheden, maar zorgt er ook voor dat alle documentatie klopt, formulieren worden ingevuld en het CRM systeem helemaal klopt.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat alle orders op tijd klaar staan en de deur uit kunnen, binnenkomende goederen op de juiste manier in het magazijn verwerkt worden en elk product snel en makkelijk terug te vinden is. Daarnaast kan je ook verantwoordelijk zijn voor kwaliteitscontrole en zorg je ervoor dat vrachtwagens op tijd geladen worden.

Logistiek manager

Managers in de logistiek kunnen een brede verantwoording dragen. Het aansturen van een distributiecentrum of warehouse, het optimaliseren van de goederenstroom, contact houden met inkoop- en verkoopteams en het zijn van een aanspreekpunt voor alles dat met logistiek en supply chain te maken heeft. Interessant? Kijk snel bij onze logistieke management en teamleiders functies.

Jouw logistieke carrière bij…

Antenna is een personeelsbemiddelaar in Zuid-Holland en Noord-Holland. Je vindt ons op de bloemenveiling, Schiphol en de industrieterreinen rondom Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, Aalsmeer en Amsterdam. Onderstaand zie je een greep uit de bedrijven waar wij voor werken. Benieuwd waar je nog meer aan de slag kan? Bel of mail ons!

Master Totaalinrichting
AEG
aramex
Levarht
Takii

Tips, speciaal voor jou…

Welke skills heb je nodig in de supply chain?

Een baan in de logistiek zag er twintig jaar geleden anders uit dan nu. Alles verandert en als het goed is verander jij mee. Wat zijn nu handige skills om te bezitten wanneer…

De logistieke baan van de toekomst

De logistiek is een brede, innovatieve sector die continu in beweging is. Digitalisering en automatisering zorgen ervoor dat banen verdwijnen, maar dit creëert ook weer kansen…

De kracht van een logistiek medewerker

Het Coronavirus zorgt ervoor dat veel mensen thuis zijn komen te zitten, dat bepaalde sectoren op hun gat liggen en economen vrezen voor een nieuwe crisis. Er zijn gelukkig…

Bel Mail Chat