Antenna voor werkgevers

Antenna voor werkgevers

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel voor uw bedrijf? Antenna heeft een grote pool van goede kandidaten en spreekt dagelijks met nieuwe werkzoekenden. Al meer dan 25 jaar helpen wij onze opdrachtgevers aan nieuw talent. Met onze persoonlijke aanpak verzekeren wij u van de juiste match met onze kandidaten. Hoe wij dit aanpakken?

Onze werkwijze

Om onze klanten persoonlijk te leren kennen brengen we altijd eerst een bezoek aan uw bedrijf. Als we samen een profiel hebben opgesteld voor uw vacature beginnen wij met ons online wervingsproces, waarin recruitment en marketing nauw samenwerken. Vinden we geschikte kandidaten? Dan stellen wij hen aan u voor en bepaalt u welke kandidaten u wilt spreken en wie u uiteindelijk opneemt in uw team. Meer weten? Lees alles over onze werkwijze >

Waarom Antenna?

 • Volledige ontzorging
 • Persoonlijke aanpak
 • Relevante kandidaten qua CV én passend binnen uw bedrijfscultuur
 • Scherpe werving & selectie fee + een goede garantieregeling
 • No cure, no pay

Vind samen met Antenna nieuw talent voor uw bedrijf.

Onze diensten

Werving & selectie

Wilt u de ideale kandidaat voor uw functie, zonder zelf te zoeken? Antenna werkt met een online wervingsproces waarin recruitment en marketing elkaar versterken. Wat denkt u? Vinden wij de kandidaat eerst? Of vindt hij of zij óns eerst? Lees alles over werving & selectie.

Uitzenden

Maximale flexibiliteit in uw bedrijf? Als u kiest voor uitzenden via Antenna kunt u én de werving van kandidaten uitbesteden, én heeft u geen omkijken naar de salarisadministratie. Weten waarom uitzenden via Antenna een goed idee is? Lees dan meer over uitzenden via Antenna.

Payroll

U regelt personeel, wij doen de rest. Als u graag zelf nieuw talent voor uw bedrijf werft, maar de salarisadministratie liever uitbesteed, kan Antenna u hierbij helpen. Meer weten? Lees dan meer over onze payroll service.

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan we voor Talent

Dalilah – Assistent controller

Financieel

Als je een betrouwbare assistent controller zoekt, dan is Dalilah de juiste persoon. Ze kent haar verantwoordelijkheden en kan goed zelfstandig werken. Een collega die je niet alles tot in den treure uit hoeft te leggen. Zij snapt het gewoon.

Skillset

Jasper – HR medewerker

HR

Jasper heeft human resource management gestudeerd en ambieert een carrière in HR. Zeker na diverse stages was hij er zeker van dat dit de goede keuze is voor hem. Hij is communicatief sterk en werkt gestructureerd.

Skillset

Naomi – Content & social media specialist

Marketing

Haar hoofd loopt over van nieuwe ideeën. Naomi is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en content creation. Ze gebruikt haar creativiteit om het online succes van uw bedrijf te vergroten.

Skillset

Ook samen met Antenna uw team versterken?

Wilt u meer weten over personeelsbemiddeling via Antenna? Of wilt u direct een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of ga naar onze contactpagina en neem direct contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Rotterdam

  Hofplein 20
  3032 AC Rotterdam
  010 890 7595
  rotterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat