Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Commercieel talenten

Commercieel personeel

Heeft u commerciële versterking nodig in uw team? Antenna kent een heleboel commercieel talenten die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. Bent u dus op zoek naar een accountmanager, commercieel medewerker binnendienst of een ander commercieel talent? Antenna vindt voor u de nieuwe collega!

Commercieel talent bij Antenna

Antenna heeft met al haar kandidaten een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad. Hierbij zijn niet alleen werkervaring en wensen voor een nieuwe baan besproken, maar ook persoonlijke ambities en karaktereigenschappen. Hierdoor hebben wij een zeer compleet beeld van hen en kunnen wij makkelijker bepalen of een persoon ook past binnen uw organisatie.

Benieuwd met wat voor commerciële talenten wij werken. Hieronder een impressie! Op zoek naar commercieel personeel? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar commercieel talent?

Bij Antenna gaan we voor Commercieel Talent

Zoë – Accountmanager buitendienst

Commercieel

Zoë is een echte relatiebeheerder. Haar sterke punten liggen in up- en cross selling en het uitbouwen van relaties. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Skillset

Ravi – Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel

Wat is een goede accountmanager buitendienst zonder een betrouwbare binnendienst? Opvolging van offertes, vragen beantwoorden en de agenda in de gaten houden. Ravi zorgt ervoor dat uw buitendienstpersoneel zich kunnen richten op accountmanagement en klantbezoeken.

Skillset

Anouk- Sales support medewerker

Commercieel

Uw customer service wordt goed beheerd nadat wij u aan Anouk hebben geïntroduceerd. Ook internationaal kan ze voor u aan de slag omdat haar Engels van hoog niveau is. Ze leert snel, is enthousiast en een prettige gesprekspartner voor uw klanten.

Skillset
Bel Mail Chat