Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Customer service talenten

Customer service personeel

Heeft uw bedrijf versterking nodig op de klantenservice? Antenna staat altijd in contact met customer service kandidaten die klaar staan om uw klanten te woord te staan. Of u nu op zoek bent naar een customer service medewerker of -manager, bij Antenna zit u goed!

Customer service talent van Antenna

Om een goed beeld te krijgen van onze kandidaten, voeren wij een uitgebreid kennismakingsgesprek met hen. We bespreken hun opgedane werkervaring en hun wensen voor een toekomstige baan. Ook bespreken wij hun persoonlijke en professionele karaktereigenschappen, zodat we een goed beeld van ze krijgen.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vindt u een impressie van customer service talenten waar wij regelmatig mee werken. Op zoek naar customer service personeel? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar customer service talent?

Bij Antenna gaan we voor Customer service Talent

Karl- Customer service medewerker

Customer service

Karl is een toekomstige customer service manager. Hij is communicatief sterk, laat merken dat hij klanten begrijpt en zorgt voor oplossingen. Karl is serieus, behulpzaam en vindt het ook leuk om als senior zijn collega’s te trainen en in te werken.

Skillset

Carla- Customer service manager

Customer service

Een commerciële binnendienst of customer service afdeling aansturen; nationaal of internationaal, 5 of 25 mensen? Geen probleem voor Carla! Haar manier van leidinggeven is te typeren als inhoudelijk, sturend en persoonlijk. Ze heeft ervaring met bedrijven die zowel in producten als diensten handelen.

Skillset
Bel Mail Chat