Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Financieel talenten

Financieel personeel

Heeft u een financiële functie openstaan binnen uw bedrijf en bent u op zoek naar de meest geschikte kandidaat? Antenna werft financieel talent van een medewerkers crediteuren tot aan assistent controllers. Voor financieel personeel bent u bij Antenna aan het juiste adres!

Financieel talent bij Antenna

Bij Antenna kennen we onze kandidaten goed. Er vindt met iedereen een uitgebreide kennismaking plaats waarbij het CV en werkwensen worden besproken. Ook gaan wij in op het karakter, omdat we ook willen weten of onze kandidaten passen bij uw bedrijfscultuur.

Onderaan deze pagina vindt u een paar voorbeelden van financiële talenten waar wij mee werken. Op zoek naar financieel personeel? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar financieel talent?

Bij Antenna gaan we voor Financieel Talent

Jochem – Medewerker crediteuren

Financieel

Jochem is iemand die altijd het overzicht behoudt en nooit iets over het hoofd ziet. Hij vindt werken met cijfertjes leuk en toont initiatief, zodat je niet alles hoeft voor te kauwen. Een man waar je van op aan kan.

Skillset

Dalilah – Assistent controller

Financieel

Als je een betrouwbare assistent controller zoekt, dan is Dalilah de juiste persoon. Ze kent haar verantwoordelijkheden en kan goed zelfstandig werken. Een collega die je niet alles tot in den treure uit hoeft te leggen. Zij snapt het gewoon.

Skillset

Jessy – Financieel medewerker

Financieel

Jessy heeft veel kennis van financiële administratie en gaat nauwkeurig te werk. Ook is hij gewend om met verschillende software systemen te werken en pikt hij nieuwe systemen snel op. Een financieel medewerker waar je op kan rekenen.

Skillset
Bel Mail Chat