Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
HR talenten

HR personeel

Bent u op zoek naar HR personeel voor uw bedrijf? Voor recruiters, HR medewerkers en ander HR talent bent u bij Antenna aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig contact met HR professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière.

HR talent bij Antenna

Wij leren al onze kandidaten kennen tijdens een uitvoerig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij uitgebreid in op iemands CV, wensen en ambities. Maar ook iemands persoonlijkheid komt uitgebreid aan bod. Zo weten wij altijd de juiste match te maken tussen uw bedrijf en onze talenten.

Onderstaand een paar voorbeelden van HR talenten waar wij zoal mee werken. HR personeel nodig? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar HR talent?

Bij Antenna gaan we voor HR Talent

Jasper – Hr- medewerker

HR

Jasper heeft human resource management gestudeerd en ambieert een carrière in HR. Zeker na diverse stages was hij er zeker van dat dit de goede keuze is voor hem. Hij is communicatief sterk en werkt gestructureerd.

Skillset

Maaike – HR adviseur

HR

Als HR adviseur weet Maaike haar persoonlijke en professionele skills goed te combineren. Ze begrijpt als geen ander dat een bedrijf draait op haar mensen en hoe belangrijk het welzijn van die mensen daarom is. Ze handelt menselijk, zonder het bedrijfskundige aspect uit het oog te verliezen.

Skillset

Salina – Recruiter

HR

Salina weet als geen ander de link te leggen tussen een bedrijf en een kandidaat. Ze kijkt verder dan alleen het CV en zorgt dat ook iemands persoonlijkheid goed matcht met het bedrijf. Met een goede telefoonstem en doortastend vermogen is zij de ideale recruiter.

Skillset
Bel Mail Chat