Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
HR talenten

HR personeel

Bent u op zoek naar HR personeel voor uw bedrijf? Voor recruiters, HR medewerkers en ander HR talent bent u bij Antenna aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig contact met HR professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière.

HR talent bij Antenna

Wij leren al onze kandidaten kennen tijdens een uitvoerig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij uitgebreid in op iemands CV, wensen en ambities. Maar ook iemands persoonlijkheid komt uitgebreid aan bod. Zo weten wij altijd de juiste match te maken tussen uw bedrijf en onze talenten.

Onderstaand een paar voorbeelden van HR talenten waar wij zoal mee werken. HR personeel nodig? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar HR talent?

Bij Antenna gaan we voor HR Talent

Jasper – HR medewerker

HR

Jasper heeft human resource management gestudeerd en ambieert een carrière in HR. Zeker na diverse stages was hij er zeker van dat dit de goede keuze is voor hem. Hij is communicatief sterk en werkt gestructureerd.

Skillset

Maaike – HR manager

HR

Als HR manager weet Maaike haar persoonlijke en professionele skills goed te combineren. Ze begrijpt als geen ander dat een bedrijf draait op haar mensen en hoe belangrijk het welzijn van die mensen daarom is. Ze handelt menselijk, zonder het bedrijfskundige aspect uit het oog te verliezen.

Skillset

Salina – P&O manager

HR

Salina krijgt er energie van als alles op het gebied van personeel en organisatie goed geregeld is. Ze heeft ervaring en loopt niet weg voor een uitdaging. Een ambitieus persoon met het empatisch vermogen dat je nodig hebt voor deze functie.

Skillset
Bel Mail Chat