Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Logistiek talenten

Logistiek personeel

Kan uw team wel wat logistiek talent gebruiken? Voor logistiek personeel of supply chain professionals kunt u bij Antenna terecht. Of u nu op zoek bent naar een voorraadbeheerder, een supply chain analyst of een ander logistiek talent, wij vinden uw nieuwe collega!

Logistiek talent bij Antenna

Elke kandidaat waar wij contact mee hebben, heeft een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad met een van onze consultants. Hierbij zijn onder andere opgedane werkervaring besproken, maar ook wensen en ambities voor de toekomst. Daarnaast gaan we in op iemands persoonlijke karakter, zodat we ook kunnen bepalen of hij of zij past binnen uw bedrijf.

Hieronder vindt u een impressie van logistieke kandidaten die wij in onze talentenpool hebben. Op zoek naar logistiek personeel? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar logistiek talent?

Bij Antenna gaan we voor Logistiek Talent

Bob – Logistiek manager

Logistiek

Bob is een eerlijke, direct communicerende logistiek manager. Bob heeft ervaring met het inzichtelijk maken van logistieke processen, deze efficiƫnt inrichten, leidinggeven en kunnen werken aan de korte- en lange termijn. Bob is professioneel, informeel en zal snel ingewerkt zijn.

Skillset

Manon- Magazijnmedewerker

Logistiek

Bent u op zoek naar een precieze magazijnmedewerker / orderpicker? Zoek niet verder; Manon is de ideale persoon. Ze is gewend handmatig te orderpicken, maar ook met bijvoorbeeld scanners of voicepicking. Daarnaast is ze ook gewoon een prettige en gezellige collega!

Skillset

Sjoerd – Logistiek medewerker

Logistiek

Laat Sjoerd een paar minuten door uw warehouse of distributiecentrum lopen en hij heeft het door. Het selecteren en klaarzetten van orders, het laden van vrachtwagens en er voor zorgen dat het gehele logistieke proces soepel verloopt. Sjoerd is er klaar voor!

Skillset

Jan – Voorraadbeheerder

Logistiek

Niets gaat de deur in of uit zonder dat Jan er van weet. Hij heeft al een paar jaar werkervaring in warehouses en combineert praktijkervaring met theoretische kennis. Daarnaast is Jan gewend een team aan te sturen en extra taken erbij te pakken.

Skillset

Lisa – Exportmedewerker

Logistiek

Niemand op de afdeling die meer zal uitvoeren dan Lisa! Ze is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en heeft veel veel kennis van exportdocumentatie. Als collega is ze enthousiast, assertief en erg behulpzaam.

Skillset

Melvin – Supply chain analyst

Logistiek

Hoe kan uw distributie en interne logistiek sneller, efficiƫnter en effectiever worden ingericht; Melvin weet het! Data analyse combineren met de praktijk en zorgen dat de theorie klopt met de praktijk; dat is de functie die hij zoekt!

Skillset
Bel Mail Chat