Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Marketing talenten

Marketing personeel

Heeft u marketing personeel nodig om uw bedrijf verder te laten groeien? Antenna heeft regelmatig contact met enthousiast marketing- en communicatietalent dat graag aan de slag gaat voor een leuke opdrachtgever. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een SEO of SEA specialist, een marketing strateeg of een content & social media marketeer.

Marketing talent bij Antenna

De talenten in onze talentenpool hebben allemaal uitgebreid gesproken met een van onze consultants. Daarbij zijn niet alleen het CV en werkwensen, maar ook iemands karakter uitgebreid besproken. Zo hebben wij een goed beeld van onze kandidaten en of zij passend zijn bij uw organisatie.

Onderaan deze pagina krijt u een impressie van marketing kandidaten die wij in onze talentenpool hebben. Marketing personeel nodig? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar marketing talent?

Bij Antenna gaan we voor Marketing Talent

Naomi – Content & social media specialist

Marketing

Haar hoofd loopt over van nieuwe idee├źn. Naomi is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en content creation. Ze gebruikt haar creativiteit om het online succes van uw bedrijf te vergroten.

Skillset

Jolien – SEO specialist

Marketing

Van techniek, tot content, tot linkbuilding, Jolien kent alle trucjes om uw website hoger te laten scoren in Google. Of u nu hulp nodig heeft bij de techniek achter uw website of het SEO proof schrijven van website teksten, Jolien weet er alles van.

Skillset

Emir – Campagne specialist

Marketing

Als geen ander weet Emir campagnes op elkaar af te laten stemmen. Komt iemand binnen via Google, dan retarget hij diegene weer op Facebook. Niet het gewenste resultaat? Dan analyseert Emir waar dit aan ligt, zet hij een A/B test op en ziet u de ROI vanzelf stijgen!

Skillset
Bel Mail Chat