Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Antenna's
Marketing talenten

Marketing personeel

Heeft u marketing personeel nodig om uw bedrijf verder te laten groeien? Antenna heeft regelmatig contact met enthousiast marketing- en communicatietalent dat graag aan de slag gaat voor een leuke opdrachtgever. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een SEO of SEA specialist, een marketing strateeg of een content & social media marketeer.

Marketing talent bij Antenna

De talenten in onze talentenpool hebben allemaal uitgebreid gesproken met een van onze consultants. Daarbij zijn niet alleen het CV en werkwensen, maar ook iemands karakter uitgebreid besproken. Zo hebben wij een goed beeld van onze kandidaten en of zij passend zijn bij uw organisatie.

Onderaan deze pagina krijt u een impressie van marketing kandidaten die wij in onze talentenpool hebben. Marketing personeel nodig? Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar marketing talent?

Bij Antenna gaan we voor Marketing Talent

Naomi – Content & social media specialist

Marketing

Haar hoofd loopt over van nieuwe idee├źn. Naomi is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en content creation. Ze gebruikt haar creativiteit om het online succes van uw bedrijf te vergroten.

Skillset

Jolien – Online marketeer

Marketing

Jolien is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen als het om marketing gaat. Ze weet alle marketing kanalen goed op elkaar af te stemmen. Ze zoekt altijd naar manieren om de huidige processen te verbeteren en verder te automatiseren.

Skillset

Emir – Data marketeer

Marketing

Een man van de cijfertjes, maar dan wel met strategisch inzicht. Een gouden combinatie van analytische skills en kennis van marketing. Zo weet hij precies welke data relevant is en welke niet. Handig, zo’n jongen die meedenkt en die je niet alles hoeft voor te kauwen.

Skillset
Bel Mail Chat