Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Jasper | Talent

Enthousiast en altijd bereid om een stapje extra te zetten. Door met mij samen te werken halen werkgevers een loyale en flexibele arbeidskracht met goede leiderschapskwaliteiten in huis. Een ervaren teamleider die beschikt over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, leiderschap, samenwerking, stressbestendig, ondernemerschap. Een echte People manager, hij is begaan met de mensen. Wel is hij straight, eerlijk en recht door zee!

Ervaring

Jasper heeft in een aantal verschillende logistieke omgevingen gewerkt, als warehouse operator in de elektronica. Als magazijnchef bij een bekend brood merk en binnen een organisatie in Italiaanse en Mediterrane specialiteiten. De afgelopen vijf jaar is hij werkzaam geweest als teamleider binnen een distributiecentrum van o.a. XPO. Kortom Jasper kent de klappen van de zweep. Hij kan leidinggeven van 15 tot 80 medewerkers.

In het kort

Gewenste functie

Teamleider, Warehousemanager, Peoplemanager op logistiek vlak.

Ervaring

15 jaar relevante logistieke leidinggevende ervaring.

Opleiding

Mbo met gerichte cursussen gevolgd op de werkvloer, waaronder Lean six sigma Competency Yellow belt, maar ook Heftruck, Reachtruck, Elektropallettruck, Stapelaar.

Beschikbaarheid

Opzegtermijn van 1 maand

Uren per week

40 uur

Salaris

€3200,-

Antenna vestiging

Aalsmeer

Heb je interese in Jasper? Neem contact op!

Bel Mail Chat