Antenna
Antenna

Een team met hart voor succes

Wie zijn wij?

Antenna is een persoonlijk personeelsbemiddelingsbureau dat al 25 jaar een begrip is in de regio. Met kantoren in AalsmeerAlphen aan den RijnNieuw-Vennep, én ons label JUSTIN recruitment in Amsterdam en Rotterdam, zijn wij altijd in de buurt. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je behoefte hebt aan grotere groepen flexibel productie- of logistiek personeel. Kijk hiervoor op antennainternational.eu

 

Wat doen wij?

Wij staan bekend als een partij met een persoonlijke werkwijze met veel kennis en ervaring. Door onze betrokkenheid bemiddelen wij de juiste persoon naar de juiste plek. Wij kennen onze opdrachtgevers goed waardoor wij feilloos aanvoelen welk type kandidaat er bij een bedrijf past. Ook spreken wij elke in aanmerking komende sollicitant persoonlijk, waarbij we naast het cv ook uitgebreid ingaan op karaktereigenschappen en persoonlijke wensen.

 

Ben je een werkgever en wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees meer over onze werkwijze. Ben je werkzoekend en wil je meer informatie over werken via Antenna? Lees dan meer over werken via Antenna.

Kernwaarden
Van Antenna

Antenna is lid van de ABU en NEN gecertificeerd.

 

 

 

 

Antenna is lid van de ABU en NEN gecertificeerd.