Antenna
Antenna
Werken via Antenna

Werken via Antenna

Hoe werkt het?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken via een werving & selectiebureau. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor jou gevonden? Dan gaan we samen de volgende stappen nemen. 

1. GESPREK BIJ ONS OP KANTOOR OF VIA TEAMS

We drinken een kopje koffie of thee, bespreken jouw CV en wat je graag terug ziet komen bij een volgende werkgever. Daarna bespreken we de vacature en het bedrijf waar deze open staat. Dit gesprek zal ongeveer drie kwartier duren. Voor ons is het belangrijk om te weten te komen wie jij bent, waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt en wat voor jou kernwaarden zijn in een nieuwe functie en werkgever. Vanuit die info gaan we namelijk kijken of onze opdrachtgever nog steeds een match is voor jou, of dat we nog meer andere mooi mogelijkheden hebben.

 

2. NOG STEEDS ENTHOUSIAST?

Wij en onze opdrachtgevers vinden het altijd prettig om even kort een referentie over jou in te winnen bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

 

3. WIJ STELLEN JOU VOOR

Is de referentie ook positief? Dan stellen wij jou voor aan het bedrijf waar de vacature open staat. We sturen natuurlijk meer dan alleen jou cv. Voor onze opdrachtgevers is de persoon achter het cv namelijk minstens zo belangrijk. En dat gaan we doen aan de hand van ons gesprek uit punt 1. 

 

4. OP GESPREK

Het bedrijf ook enthouasiast? Dan volgt er een eerste gesprek tussen jou en het bedrijf. Geen zorgen, want wij gaan jou van te voren goed voorbereiden. Je krijgt van ons de gesprekspartners, kledingadvies en tips voor het gesprek. 

 

Afhankelijk van het bedrijf kan de procedure verschillend zijn. Vaak zijn er twee gesprekken, waarin je met verschillende mensen kan spreken. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om eens goed in de keuken te kijken. Soms zal er nog een assesment zijn of kan je bijvoorbeeld een dag meelopen. Ook hier zullen we je van te voren van op de hoogte brengen. 

Aan de slag, wat nu?

Gefeliciteerd! Het lijkt erop dat jullie een match zijn! Via Antenna kan je op verschillende manieren bij een nieuwe werkgever aan de slag. Het grote verschil zit hem in wie jouw juridisch werkgever is. We leggen hieronder even de verschillende mogelijkheden uit.

WERVING & SELECTIE:

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan. Antenna heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, maar je zal direct in dienst gaan bij het bedrijf. Vragen over de arbeidsvoorwaarden of vind jij het prettig om hier inhoudelijk wat meer contact over te hebben? Wij denken graag met je mee.

 

DETACHEREN/UITZENDEN:

Met een uitzend- of detacheringscontract ga je via Antenna aan de slag. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden. Wij gaan een contract voor je opstellen en nemen deze vervolgens stap voor stap met je door.