Antenna
Werving & selectie

Werving & Selectie. De ideale kandidaat, zonder te zoeken

Uw werving & selectie proces uitbesteden aan Antenna heeft een hoop voordelen. Welke dat zijn?

Volledige ontzorging Persoonlijke aanpak
Relevante kandidaten qua CV én passend  
          binnen uw bedrijfscultuur

Scherpe werving & selectie fee +
         een goede garantieregeling

No cure, no pay  

Hoe wij te werk gaan

 

Ons gezamenlijke doel is natuurlijk het vervullen van uw openstaande vacature. Wij doen er alles aan om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Hoe wij dat doen? Nadat we samen met u een helder functieprofiel hebben opgesteld, gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten, stellen wij hen aan u voor en kunt u zelf kiezen met wie u in contact wil komen. U biedt de kandidaat uiteindelijk zelf een contract aan. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees alles over onze werkwijze.

 

No cure, no pay

 

Gaat een kandidaat via Antenna bij u starten? Dan hanteren wij een scherpe werving & selectie fee die wij voorafgaand aan onze samenwerking met u overeenkomen. Slagen wij er niet in om voor u de ideale kandidaat te vinden? Dan betaalt u uiteraard nog helemaal niets en gaat onze zoektocht gewoon verder.

 

Geïnteresseerd?

 

Bent u overtuigd van onze toegevoegde waarde en wilt u direct aan de slag? Óf wilt u graag nog wat meer informatie? Ga naar onze contactpagina of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan
we voor Talent