Antenna
Werving & selectie

Werving & Selectie. De ideale kandidaat, zonder te zoeken

Uw werving & selectie proces uitbesteden aan Antenna heeft een hoop voordelen. Welke dat zijn?

Volledige ontzorging Persoonlijke aanpak
Relevante kandidaten qua CV én passend  
          binnen uw bedrijfscultuur

Scherpe werving & selectie fee +
         een goede garantieregeling

No cure, no pay  

Hoe wij te werk gaan

 

Ons gezamenlijke doel is natuurlijk het vervullen van uw openstaande vacature. Wij doen er alles aan om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Hoe wij dat doen? Nadat we samen met u een helder functieprofiel hebben opgesteld, gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten, stellen wij hen aan u voor en kunt u zelf kiezen met wie u in contact wil komen. U biedt de kandidaat uiteindelijk zelf een contract aan. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees alles over onze werkwijze.

 

No cure, no pay

 

Gaat een kandidaat via Antenna bij u starten? Dan hanteren wij een scherpe werving & selectie fee die wij voorafgaand aan onze samenwerking met u overeenkomen. Slagen wij er niet in om voor u de ideale kandidaat te vinden? Dan betaalt u uiteraard nog helemaal niets en gaat onze zoektocht gewoon verder.

 

Geïnteresseerd?

 

Bent u overtuigd van onze toegevoegde waarde en wilt u direct aan de slag? Óf wilt u graag nog wat meer informatie? Ga naar onze contactpagina of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan
we voor Talent

Nicolien
Recruiter
Ze hebben mij als persoon en mijn kwaliteiten goed in kaart weten te brengen. Daardoor ben ik terecht gekomen op een werplek die ontzettend goed bij me past en waar ik erg gelukkig ben. Daarnaast kan ik ook vanuit mijn rol als recruiter vaststellen dat Antenna de juiste kandidaten bij ons voorstelt; geen spraken van 'dozen schuiven', er wordt altijd gestreefd naar een goede match. Daarbij ervaar ik ook het contact me...
Jennifer
Administratief medewerker
Vanaf het moment dat ik contact had met Antenna en een heel fijn videocall gesprek had, voelde het meteen goed en wist ik dat ze zich voor mij gingen inzetten om een leuke en vooral passende baan te vinden. Een week later werd ik gebeld en een paar dagen later had ik een sollicatie gesprek. Alle communicatie is gewoon heel duidelijk, ze zijn ook allemaal even vriendelijk. Ik ben blij dat Antenna op mijn pad is gekome...
Marc
Commercieel medewerker
Er werken mensen die de absolute wil hebben om jou aan een leuke baan te helpen! Binnen 2 dagen had ik mijn eerste sollicitatie gesprek en 2 weken later was ik verzekerd van een baan!
Maureen
Commercieel medewerker
Letterlijk binnen één week een nieuwe passende uitdaging voor me gevonden!
Inge
Winkel medewerker
De communicatie loopt perfect, ze houden je constant op de hoogte en het contact is heel gezellig. Ook als je ergens werkt houden ze contact en blijven ze geïnteresseerd. Echte professionals met hart voor het werk en de mensen. Ik ben heel blij met jullie!