Antenna
Antenna
Werving & selectie

Werving & Selectie. De ideale kandidaat, zonder te zoeken

Het werving & selectie proces uitbesteden aan Antenna heeft een hoop voordelen. Welke zijn dat?

Volledige ontzorging Persoonlijke aanpak

Relevante kandidaten qua cv én passend  
         binnen jouw bedrijfscultuur

No cure, no pay

Hoe wij te werk gaan

 

Ons gezamenlijke doel is natuurlijk het vervullen van jouw openstaande vacature. We doen er alles aan om de beste kandidaat voor de rol te vinden. Hoe wij dat doen? Nadat we samen met jou een helder functieprofiel hebben opgesteld, gaan we actief op zoek naar geschikte kandidaten, stellen wij hen aan jullie voor en kun je zelf kiezen met wie je in contact wilt komen. Jij biedt de kandidaat uiteindelijk zelf een contract aan. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees alles over onze werkwijze.

 

No cure, no pay

 

Gaat een kandidaat via Antenna starten? Dan hanteren we een werving & selectie fee die wij voorafgaand aan onze samenwerking met jou overeenkomen. Slagen we er niet in om de ideale kandidaat te vinden? Dan betaal je uiteraard nog helemaal niets en gaat onze zoektocht gewoon verder.

 

Geïnteresseerd?

 

Ben je overtuigd van onze toegevoegde waarde en wil je direct aan de slag? Óf wil je graag nog wat meer informatie? Ga naar onze contactpagina of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan
we voor Talent