Antenna
Werving & selectie

Werving & Selectie. De ideale kandidaat, zonder te zoeken

Uw werving & selectie proces uitbesteden aan Antenna heeft een hoop voordelen. Welke dat zijn?

Volledige ontzorging Persoonlijke aanpak
Relevante kandidaten qua CV én passend  
          binnen uw bedrijfscultuur

Scherpe werving & selectie fee +
         een goede garantieregeling

No cure, no pay  

Hoe wij te werk gaan

 

Ons gezamenlijke doel is natuurlijk het vervullen van uw openstaande vacature. Wij doen er alles aan om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Hoe wij dat doen? Nadat we samen met u een helder functieprofiel hebben opgesteld, gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten, stellen wij hen aan u voor en kunt u zelf kiezen met wie u in contact wil komen. U biedt de kandidaat uiteindelijk zelf een contract aan. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees alles over onze werkwijze.

 

No cure, no pay

 

Gaat een kandidaat via Antenna bij u starten? Dan hanteren wij een scherpe werving & selectie fee die wij voorafgaand aan onze samenwerking met u overeenkomen. Slagen wij er niet in om voor u de ideale kandidaat te vinden? Dan betaalt u uiteraard nog helemaal niets en gaat onze zoektocht gewoon verder.

 

Geïnteresseerd?

 

Bent u overtuigd van onze toegevoegde waarde en wilt u direct aan de slag? Óf wilt u graag nog wat meer informatie? Ga naar onze contactpagina of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan
we voor Talent

image
Rick
IT
Bent u op zoek naar IT personeel? Daar kan Antenna u bij helpen! Antenna staat er om bekend een persoonlijke werkwijze te hanteren met veel betrokkenheid. Wij komen dan ook graag op bezoek bij uw bedrijf om u te leren kennen. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij een betere match met het juiste IT personeel plaatsen. Dit kan in de meeste uiteenlopende branches zijn en voor diverse functies. Den...
image
Jasper
HR
Bent u op zoek naar HR personeel voor uw bedrijf? En weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Geen zorgen, Antenna kan u namelijk aan deze HR toppers helpen. Dat doen wij graag voor u! Samen gaan we deze zoektocht aan om voor u goed HR personeel te vinden. Of u nu op zoek bent naar HR managers, P&O managers of HR medewerkers. Antenna staat dagelijks in contact met ambitieuze HR professionals die graag de vol...
image
Dalilah
Financieel
Heeft u hulp nodig bij het vinden van financieel personeel? Daar kunnen wij van Antenna u uitstekend mee helpen! Ook wij weten dat het tijd en moeite kost om goed financieel personeel te vinden. Daarom zijn wij er voor u om het complete sollicitatieproces uit uw handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke dingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dat moeten aanpakken.
image
Bas
Administratief
Bent u op zoek naar administratief personeel? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Antenna helpt u namelijk graag bij uw zoektocht naar administratief talent. Met onze ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel klanten blij kunnen maken. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van administratief medewerkers, financieel administratief medewerkers, logistiek administratief medewerkers, receptionisten, etc.
image
Naomi
Marketing
Bent u op zoek naar marketing personeel? Geen probleem, Antenna helpt u daar namelijk graag bij! Als geen ander weten wij hoeveel tijd het kost om nieuwe aanwinsten voor uw te bedrijf zoeken. Spaarzame tijd die u vast wel aan een ander onderdeel van uw bedrijf kunt besteden. Gelukkig komen wij daar om de hoek kijken, om u het werk uit handen te nemen. Met veel passie en ervaring zoeken wij marketing personeel dat goe...