Antenna
Antenna

Vind jouw
werkgeluk!

Commercieel HBO Omgeving Aalsmeer € 3.000 - € 3.500 Per maand

Als projectmanager draag je de verantwoordelijkheid voor het succesvol beheren en uitvoeren van IT-projecten van start tot finish. Dus als jij graag alle ballen in de lucht houdt en op zoek bent naar een zelfstandige en ... Lees verder

Nieuw
Commercieel MBO Omgeving Aalsmeer € 2.600 - € 3.000 Per maand

Ben jij leergierig en ondernemend? Hier wacht jou een leuke afwisseling tussen dagelijkse operationele zaken en commerciële backoffice werkzaamheden. Heb je affiniteit met planten? Des te beter! Dan is deze rol als ... Lees verder

Nieuw
Financieel, ICT HBO Omgeving Alphen a/d Rijn € 4.000 - € 4.500 Per maand

Als business analist speel jij een grote rol in het optimaliseren van bedrijfsprocessen op zowel IT- als financieel gebied. Samen met het finance team, bestaande uit twee collega’s, tackle je uitdagende financi&eum... Lees verder

Nieuw
Commercieel MBO, HBO Omgeving Aalsmeer € 2.500 - € 3.500 Per maand

Ben jij proactief, hou je overzicht en ben je sterk administratief onderlegd? Dan is deze functie als medewerker sales support echt iets voor jou.  Lees verder

Nieuw

Jouw carrière bij

Welkom bij

 

Op zoek naar nieuw werkgeluk? Antenna helpt je! Wij bieden de mooiste banen bij de leukste werkgevers die er zijn. Of je nu tijdelijk aan de slag wilt of direct in dienst bij de opdrachtgever, wij helpen jou bij het vinden van je droombaan.

 

Bij Antenna staat werkgeluk hoog in het vaandel.Wij zijn pas tevreden als jij “werkgelukkig” bent! Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en leren jou ook graag kennen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks helemaal op je plek zit. Dus, ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Bekijk dan gauw onze vacatures óf laat ons met jou meezoeken.

Vind jouw werkgeluk

Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie

 

Onze vakgebieden

MARKETING

Gegarandeerd dat jij dan nooit een saaie werkdag zult hebben. De marketingbranche is voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuw talent.

Administratief

Elk bedrijf heeft een administratie, en dat heeft een reden! De administratie is de onmisbare spil binnen elk bedrijf. 

Commercieel

Ben jij een relatiebeheerder of juist meer een hunter? Bedrijven kunnen beide vaak goed gebruiken, en wij kunnen jou hier in goed van dienst zijn. 

Financieel

Ben jij accuraat, goed met cijfers en staat integriteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn onze opdrachtgevers waarschijnlijk op zoek naar jou! 

Logistiek

Van supply chain medewerker tot logistiek manager en van bloemenveiling en Schiphol tot voedselproductiebedrijf.

IT

IT staat nooit stil en ontwikkelt zich constant door. Daarom is dit een sector met veel carriëre perspectief, ook voor wie zich willen laten omscholen. Interesse?