Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Commercieel personeel via Antenna

Commercieel – of customer service personeel nodig? Daar kan Antenna bij helpen! Dankzij 25 jaar ervaring en een persoonlijke werkwijze hebben wij genoeg ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de juiste match maken tussen u en de juiste kandidaat. Of u als opdrachtgever nu op zoekt bent naar customer service medewerkers, accountmanagers, verkopers of business consultants… U vindt uw nieuwe collega bij Antenna!

Om deze match te maken, willen wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat leren kennen. Daarom gaan we graag bij u op bezoek om kennis te maken! Zo hebben wij een totaalplaatje van uw bedrijf en kunnen we dit zo goed mogelijk overbrengen aan de kandidaat. Die wij overigens ook altijd persoonlijk spreken om een indruk te krijgen van zijn of haar ambities, persoonlijkheid en competenties.

Wij werken ook voor…

AEG
Ds Group
Levarht
Takii
Eichholtz

Antenna’s commerciële talenten

Benieuwd naar het talent waar wij mee werken? Hieronder geven wij een kleine impressie van onze commerciële kandidaten en customer service toppers!

Zoë – Accountmanager buitendienst

Commercieel

Zoë is een echte relatiebeheerder. Haar sterke punten liggen in up- en cross selling en het uitbouwen van relaties. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Skillset

Ravi – Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel

Wat is een goede accountmanager buitendienst zonder een betrouwbare binnendienst? Opvolging van offertes, vragen beantwoorden en de agenda in de gaten houden. Ravi zorgt ervoor dat uw buitendienstpersoneel zich kunnen richten op accountmanagement en klantbezoeken.

Skillset

Anouk- Sales support medewerker

Commercieel

Uw customer service wordt goed beheerd nadat wij u aan Anouk hebben geïntroduceerd. Ook internationaal kan ze voor u aan de slag omdat haar Engels van hoog niveau is. Ze leert snel, is enthousiast en een prettige gesprekspartner voor uw klanten.

Skillset

Karl- Customer service medewerker

Customer service

Karl is een toekomstige customer service manager. Hij is communicatief sterk, laat merken dat hij klanten begrijpt en zorgt voor oplossingen. Karl is serieus, behulpzaam en vindt het ook leuk om als senior zijn collega’s te trainen en in te werken.

Skillset

Carla- Customer service manager

Customer service

Een commerciële binnendienst of customer service afdeling aansturen; nationaal of internationaal, 5 of 25 mensen? Geen probleem voor Carla! Haar manier van leidinggeven is te typeren als inhoudelijk, sturend en persoonlijk. Ze heeft ervaring met bedrijven die zowel in producten als diensten handelen.

Skillset

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


Onze vestigingen

Antenna Aalsmeer

Stationsweg 12
1431 EG Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Alphen a/d Rijn

Thorbeckestraat 1c
2406 CM Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b
2151 AA Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Antenna Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam
020 220 23 22
amsterdam@antennagroep.nl
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

Bel Mail Chat