Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Logistiek personeel

via Antenna

Logistiek personeel via Antenna

Logistiek personeel gezocht? Antenna is hét uitzendbureau voor logistieke functies in de regio Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep en Aalsmeer. Al 25 jaar weten wij bedrijven in uiteenlopende sectoren als transport, de bloemenveiling, Schiphol en food te voorzien van de juiste logistieke krachten op mbo- en hbo niveau. Denk hierbij aan bijvoorbeeld logistiek medewerkers, supply chain medewerkers, logistiek managers, magazijnkrachten, voorraadbeheerders en logistiek administratief medewerkers.

Elke kandidaat die wij u voorstellen hebben wij persoonlijk gesproken. Hierdoor zijn wij op de hoogte van iemands werkervaring, waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn en of een kandidaat ook als persoon bij uw organisatie past. Daarnaast winnen wij referenties in en controleren wij of VCA- en heftruckcertificaten nog geldig zijn.

Antenna is uw partner in de werving & selectie van logistiek personeel.

Wij werken ook voor…

Master Totaalinrichting
AEG
aramex
Levarht
Takii

Antenna’s logistieke talenten

Wij zijn gezegend met een grote pool aan logistiek personeel, die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. We hebben voor veel mooie klanten mogen werken en hebben hen blij kunnen maken met logistiek talent. Nieuwsgierig? Hieronder krijgt u een indruk van het logistieke personeel waar Antenna in bemiddelt.

Bob – Logistiek manager

Logistiek

Bob is een eerlijke, direct communicerende logistiek manager. Bob heeft ervaring met het inzichtelijk maken van logistieke processen, deze efficiënt inrichten, leidinggeven en kunnen werken aan de korte- en lange termijn. Bob is professioneel, informeel en zal snel ingewerkt zijn.

Skillset

Manon- Magazijnmedewerker

Logistiek

Bent u op zoek naar een precieze magazijnmedewerker / orderpicker? Zoek niet verder; Manon is de ideale persoon. Ze is gewend handmatig te orderpicken, maar ook met bijvoorbeeld scanners of voicepicking. Daarnaast is ze ook gewoon een prettige en gezellige collega!

Skillset

Sjoerd – Logistiek medewerker

Logistiek

Laat Sjoerd een paar minuten door uw warehouse of distributiecentrum lopen en hij heeft het door. Het selecteren en klaarzetten van orders, het laden van vrachtwagens en er voor zorgen dat het gehele logistieke proces soepel verloopt. Sjoerd is er klaar voor!

Skillset

Jan – Voorraadbeheerder

Logistiek

Niets gaat de deur in of uit zonder dat Jan er van weet. Hij heeft al een paar jaar werkervaring in warehouses en combineert praktijkervaring met theoretische kennis. Daarnaast is Jan gewend een team aan te sturen en extra taken erbij te pakken.

Skillset

Lisa – Exportmedewerker

Logistiek

Niemand op de afdeling die meer zal uitvoeren dan Lisa! Ze is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en heeft veel veel kennis van exportdocumentatie. Als collega is ze enthousiast, assertief en erg behulpzaam.

Skillset

Melvin – Supply chain analyst

Logistiek

Hoe kan uw distributie en interne logistiek sneller, efficiënter en effectiever worden ingericht; Melvin weet het! Data analyse combineren met de praktijk en zorgen dat de theorie klopt met de praktijk; dat is de functie die hij zoekt!

Skillset

Logistiek is meer dan transport van de ene naar de andere plek. Een organisatorisch talent is wie u hier voor nodig heeft. Iemand die de capaciteiten heeft om uw logistieke processen in goede banen te leiden. Of we nu praten over aanvoer, interne goederenstroom, voorraadbeheer of distributie. Antenna zorgt voor mensen met de juiste know-how om uw organisatie te versterken.

Marieke

Recruitment consultant

0172-245945

Heeft u nog vragen?

Laat ons even weten wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Dan nemen wij contact met u op zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat