Marketing banen

Ben jij op zoek naar een baan in de marketing branche? Gegarandeerd dat jij dan nooit een saaie werkdag zult hebben. Een baan in de marketing is namelijk elke dag uitdagend en afwisselend. Geen enkele dag zal er hetzelfde uit zien. Daarnaast is de marketingbranche voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuw talent. Bij marketing banen kun je denken aan onder andere: online marketeer, data marketeer, content & social media specialist, etc.

Zie jij het wel zitten om in één van die marketing banen te werken? Wellicht ben je wel op zoek naar een andere functie in de marketing branche? Antenna helpt jou daar graag bij! Samen gaan we op zoek naar een bedrijf dat bij jou past. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom gaan wij eerst graag een gesprek aan met jou om er achter te komen wat bij jou past. Uiteraard kennen wij al onze opdrachtgevers ook goed, zodat wij tot een perfecte match kunnen komen. Jouw werkgeluk is voor ons belangrijk!

Antenna’s marketing functies

Content & social media specialist

Kan jij met jouw strategische inzicht de juiste contentstrategie en een goed social media plan opstellen? Om deze vervolgens uit te voeren via de juiste kanalen en zo de naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten? Met jouw oog voor detail en creativiteit schud jij zo een pakkende tekst uit de mouw.

Online marketeer

Kan jij door middel van website optimalisaties de online vindbaarheid vergroten? En toffe online advertentiecampagnes maken waarmee jij (potentiële) klanten over de streep trekt? Jouw analytische inzicht en vermogen om in oplossingen te denken, zijn fijne competenties waarnaar opdrachtgevers zoeken.

Data marketeer

Met behulp van jouw scherpe data analyses kunnen jouw marketingcollega’s onderbouwde beslissingen nemen wanneer ze aan de campagnes werken. Je weet niet alleen data te vertalen naar begrijpelijke taal, je weet ook precies hoe de tracking van al deze data werkt.

Jouw marketing carrière bij…

Antenna is een personeelsbemiddelaar in Zuid-Holland en Noord-Holland. Je vindt ons op de bloemenveiling, Schiphol en de industrieterreinen rondom Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, Aalsmeer en Amsterdam. Onderstaand zie je een greep uit de bedrijven waar wij voor werken. Benieuwd waar je nog meer aan de slag kan? Bel of mail ons!

Eichholtz
AEG
Renault
Levarht
proponent

Tips, speciaal voor jou…

Do’s en Don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Do’s en Don’ts tijdens een sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek kan voor veel mensen een spannende gebeurtenis zijn en enige stress veroorzaken. Het is namelijk een kans om een goede indruk te maken en jezelf te verkopen als nieuwe potentiële werknemer.

Welke digitale tools maken het thuiswerken gemakkelijker?

Welke digitale tools maken het thuiswerken makkelijker?

Thuiswerken maakt het samenwerken met je collega’s lastig? Nee hoor, niet met de juiste tools! Met behulp van technologie kun je overal met iedereen virtueel communiceren. Wat dacht je van een zakelijke vergadering in de keuken? Of met je collega bijkletsen vanaf de bank?

Gat in je cv: hoe kun jij dit handig verklaren?

Gat in je CV: Hoe kun jij dit handig verklaren?

Ben jij van plan ergens te solliciteren? Hartstikke leuk! Dan wil jij je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden om op te vallen. Maar heb jij een gat in je cv, doordat je bent gaan reizen, een tussenjaar hebt genomen of om een andere reden?

Bel Mail Chat