Uitzenden. Maximale flexibiliteit in uw bedrijf

Uitzenden of detacheren via Antenna

Personeel op uitzendbasis laten starten via Antenna heeft vele voordelen. Welke dan?

Veel flexibiliteit qua contracten Persoonlijke aanpak
Kandidaten die goed bij uw bedrijf passen Scherp uitzendtarief
No cure, no pay  

Hoe wij te werk gaan

 

Bij detacheren of uitzenden nemen wij het wervingsproces van u over, én heeft u zelf geen omkijken meer naar de salarisadministratie. Personeel komt bij ons op contract, wij betalen het salaris uit én dragen alle werkgeversrisico’s. Heeft u te maken met seizoensdrukte, een zwangerschapsverlof óf wilt u gewoon zelf geen medewerkers in dienst nemen? Dan is uitzenden of detacheren via Antenna de oplossing! Wilt u meer weten over hoe wij dit aanpakken? Lees alles over onze werkwijze.

 

No cure, no pay

 

Uw uitzendkracht gevonden via Antenna? Dan hanteren wij een scherp uitzendtarief, die wij uiteraard vooraf aan onze samenwerking met u overeenkomen. Zit de juiste match er echter toch nog niet tussen? Dan betaalt u natuurlijk nog helemaal niets en zoeken wij gewoon voor u verder.

 

Internationale uitzendkrachten

 

Heeft u te maken met piekperiodes of behoefte aan grote groepen flexibel personeel? Lees dan verder op www.antennainternational.eu. Antenna International is al jarenlang een betrouwbare partner voor de bemiddeling van Oost-Europese arbeidskrachten bij vele klanten in de randstad.

 

Geïnteresseerd?

 

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u direct een offerte opvragen? Bezoek onze contactpagina of vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze professionals werken onder andere bij...

Bij Antenna gaan we
voor Talent

image
Rick
IT
Bent u op zoek naar IT personeel? Daar kan Antenna u bij helpen! Antenna staat er om bekend een persoonlijke werkwijze te hanteren met veel betrokkenheid. Wij komen dan ook graag op bezoek bij uw bedrijf om u te leren kennen. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij een betere match met het juiste IT personeel plaatsen. Dit kan in de meeste uiteenlopende branches zijn en voor diverse functies. Den...
image
Jasper
HR
Bent u op zoek naar HR personeel voor uw bedrijf? En weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Geen zorgen, Antenna kan u namelijk aan deze HR toppers helpen. Dat doen wij graag voor u! Samen gaan we deze zoektocht aan om voor u goed HR personeel te vinden. Of u nu op zoek bent naar HR managers, P&O managers of HR medewerkers. Antenna staat dagelijks in contact met ambitieuze HR professionals die graag de vol...
image
Dalilah
Financieel
Heeft u hulp nodig bij het vinden van financieel personeel? Daar kunnen wij van Antenna u uitstekend mee helpen! Ook wij weten dat het tijd en moeite kost om goed financieel personeel te vinden. Daarom zijn wij er voor u om het complete sollicitatieproces uit uw handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke dingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dat moeten aanpakken.
image
Bas
Administratief
Bent u op zoek naar administratief personeel? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Antenna helpt u namelijk graag bij uw zoektocht naar administratief talent. Met onze ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel klanten blij kunnen maken. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van administratief medewerkers, financieel administratief medewerkers, logistiek administratief medewerkers, receptionisten, etc.
image
Naomi
Marketing
Bent u op zoek naar marketing personeel? Geen probleem, Antenna helpt u daar namelijk graag bij! Als geen ander weten wij hoeveel tijd het kost om nieuwe aanwinsten voor uw te bedrijf zoeken. Spaarzame tijd die u vast wel aan een ander onderdeel van uw bedrijf kunt besteden. Gelukkig komen wij daar om de hoek kijken, om u het werk uit handen te nemen. Met veel passie en ervaring zoeken wij marketing personeel dat goe...