Ook talent werven via Antenna?

Neem contact op

Uitzenden.

Maximale flexibiliteit in uw bedrijf

Uitzenden of detacheren via Antenna

Personeel op uitzendbasis laten starten via Antenna heeft vele voordelen. Welke dan?

 • Veel flexibiliteit qua contracten
 • Persoonlijke aanpak
 • Kandidaten die goed bij uw bedrijf passen
 • Scherp uitzendtarief
 • No cure, no pay

Hoe wij te werk gaan

Bij detacheren of uitzenden nemen wij het wervingsproces van u over, én heeft u zelf geen omkijken meer naar de salarisadministratie. Personeel komt bij ons op contract, wij betalen het salaris uit én dragen alle werkgeversrisico’s. Heeft u te maken met seizoensdrukte, een zwangerschapsverlof óf wilt u gewoon zelf geen medewerkers in dienst nemen? Dan is uitzenden of detacheren via Antenna de oplossing! Wilt u meer weten over hoe wij dit aanpakken? Lees alles over onze werkwijze.

No cure, no pay

Uw uitzendkracht gevonden via Antenna? Dan hanteren wij een scherp uitzendtarief, die wij uiteraard vooraf aan onze samenwerking met u overeenkomen. Zit de juiste match er echter toch nog niet tussen? Dan betaalt u natuurlijk nog helemaal niets en zoeken wij gewoon voor u verder.

Internationale uitzendkrachten

Heeft u te maken met piekperiodes of behoefte aan grote groepen flexibel personeel? Lees dan verder op www.antennainternational.eu. Antenna International is al jarenlang een betrouwbare partner voor de bemiddeling van Oost-Europese arbeidskrachten bij vele klanten in de randstad.

Geïnteresseerd?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u direct een offerte opvragen? Bezoek onze contactpagina of vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u uw werving uitbestenden én maximale flexibiliteit?

Onze professionals werken onder andere bij…

Bij Antenna gaan we voor Talent

Manon- Magazijnmedewerker

Logistiek

Bent u op zoek naar een precieze magazijnmedewerker / orderpicker? Zoek niet verder; Manon is de ideale persoon. Ze is gewend handmatig te orderpicken, maar ook met bijvoorbeeld scanners of voicepicking. Daarnaast is ze ook gewoon een prettige en gezellige collega!

Skillset

Lisa – Exportmedewerker

Logistiek

Niemand op de afdeling die meer zal uitvoeren dan Lisa! Ze is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en heeft veel veel kennis van exportdocumentatie. Als collega is ze enthousiast, assertief en erg behulpzaam.

Skillset

Peter – Logistiek administratief medewerker

Administratief

Peter heeft ervaring met alle administratie die rondom logistieke werkzaamheden kan voorkomen. Exportdocumentatie, facturatie en transportdocumentatie; geen probleem!

Skillset

Zoë – Accountmanager buitendienst

Commercieel

Zoë is een echte relatiebeheerder. Haar sterke punten liggen in up- en cross selling en het uitbouwen van relaties. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Skillset

Meer weten over uitzenden?

Wilt u meer weten over uitzenden of detacheren via Antenna, of wilt u direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of ga naar onze contactpagina en neem direct contact met ons op.


  Onze vestigingen

  Antenna Aalsmeer

  Stationsweg 12
  1431 EG Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Alphen a/d Rijn

  Thorbeckestraat 1c
  2406 CM Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Nieuw-Vennep

  Schoolstraat 9b
  2151 AA Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Antenna Amsterdam

  Westerdoksplein 4
  1013 AZ Amsterdam
  020 220 23 22
  amsterdam@antennagroep.nl
  Maandag t/m vrijdag 08:30-17:30

  Bel Mail Chat