Antenna
Antenna
Administratieve banen

Administratieve banen

De administratieve sector is een uitdagende en dynamische sector. Iedere dag is anders en je voert diverse en afwisselende taken uit. Je hebt vooral een ondersteunende rol en dit maakt jou als administratief medewerker een onmisbare spil binnen het bedrijf. Elk bedrijf heeft te maken met administratie, waardoor je overal kunt komen te werken. Je kunt onder andere aan de slag in één van de volgende administratieve banen: administratief medewerker, financieel administratief medewerker, logistiek administratief medewerker, etc.

 

Ben jij op zoek naar een baan binnen de administratieve branche? Antenna helpt je graag bij het vinden van een administratieve baan! We spreken al onze klanten en kandidaten persoonlijk. Op die manier gaan we voor niets minder dan de beste match tussen onze klanten en onze kandidaten. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Samen gaan we voor jouw werkgeluk.

Waarom een administratieve carrière?

Een administratieve carrière zal nooit vervelen. Er zijn namelijk eindeloos veel bedrijven waar je kunt komen te werken en de branche biedt een groot carrièreperspectief. Als spil in het bedrijf ben je onmisbaar. Jij zorgt er namelijk voor dat alles op papier staat en dat dit klopt. Collega's rekenen op jou en daar haal jij energie uit!

Administratief medewerker

 

Als administratief medewerker krijg je te maken met een diversiteit aan werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als voor collega’s. Taken die je onder andere kunt verwachten zijn: problemen oplossen, agenda bijhouden, vragen telefonisch of via de e-mail beantwoorden, post afhandelen, vergaderruimtes klaarmaken en eventueel ben je hier aanwezig om aantekeningen te maken. Dit doe je natuurlijk niet allemaal op één dag, maar je kunt wel dagen verwachten dat je tien dingen tegelijk doet.

 

Financieel administratief medewerker

 

Een financieel administratief medewerker is voornamelijk bezig met financiële administratie zoals: debiteuren- en crediteurenadministratie, facturen en declaraties afhandelen, budget beheer en contact met andere financiële partijen. Hierbij het belangrijk dat je een commercieel inzicht hebt, stressbestendig bent en overzicht kunt houden.

 

Logistiek administratief medewerker  

 

In deze functie handel je de logistieke administratie af en ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Daarnaast zorg je voor een correcte afhandeling van orders en retourneringen, heb je dagelijks contact met inkoop en leveranciers, controleer je (transport) documenten en ben je eerste contactpunt voor vragen.