Antenna
Antenna
Commerciële banen

Commerciële banen

Zie jij overal een commerciële kans in? Ben jij daarnaast ondernemend, structureel en kun jij goed met mensen omgaan? Dan is een commerciële baan wellicht wel wat voor jou!

 

De commerciële branche is één van de grootste branches. Het is een erg dynamische branche, dit vanwege de vele trends die zich achter elkaar opvolgen en de vele marktontwikkelingen. Binnen deze branche vind je dan ook enorm veel commerciële banen, zoals; customer service, salesmanager, accountmanager, sales medewerker, commercieel administratief medewerker, consultant, etc. 

 

Antenna is al 25 jaar bekend met het plaatsen van talenten op de juiste plek in de commerciële branche. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijke werkwijze en met veel betrokkenheid. Daarom maken wij graag kennis met jou, zodat we er samen achter kunnen komen wat voor bedrijf bij jou past. Doordat wij elke werkgever goed kennen, kunnen wij jou matchen met de ideale werkgever.

Waarom een commerciële carrière?

De commerciële branche is erg breed met ontzettend veel functies en uitdagingen. Daarnaast zijn de  doorgroeimogelijkheden eindeloos en biedt de branche een groot carrièreperspectief. Houd jij wel van een uitdaging? Dan is dit jouw branche!

Accountmanager Buitendienst

 

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor relatiebeheer en het binnenhalen van nieuwe klanten. Het klantenbestand uitbreiden doe jij uiteraard met een dosis enthousiasme, klantvriendelijkheid en overtuigingskracht. Ook onderhoud jij bestaande relaties en werk je offertes uit. Accountmanagers kunnen bij uiteenlopende bedrijven aan de slag gaan.

 

Commercieel Medewerker Binnendienst

 

Als commercieel medewerker binnendienst doe je vooral ondersteunend en voorbereidend werk voor de verkoper buitendienst. Je bouwt klantrelaties op, voert verkoopgesprekken en handelt orders af. Daarnaast verkoop je zelf ook producten en/of diensten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert klanten en stelt offertes op. Het is dus een ontzettend variërende functie!

 

Customer Service Medewerker

 

De customer service medewerker is de spil van het bedrijf. Je staat dagelijks in contact met klanten en helpt of adviseert waar nodig en mogelijk is. Hierbij is het belangrijk dat je sociaal, klantvriendelijk en probleemoplossend bent. Ook moet jij goed kunnen schakelen tussen diverse taken en stressbestendig zijn. Als jij het leuk vindt om dingen te regelen en te organiseren, is dit jouw functie!