Commerciële banen

Zie jij overal een commerciële kans in? Of help jij anderen graag bij het oplossen van problemen? Dan is een commerciële baan of een baan in de customer service wellicht wel wat voor jou!

De commerciële branche is één van de grootste branches. Het is een erg dynamische branche, dit vanwege de vele trends die zich achter elkaar opvolgen en de vele marktontwikkelingen. Binnen deze branche vind je dan ook enorm veel commerciële banen, zoals; customer service, salesmanager, accountmanager, sales medewerker, commercieel administratief medewerker, consultant, etc.

Antenna heeft al 25 jaar ervaring met het plaatsen van talenten op commerciële – en customer service functies. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijke werkwijze en met veel betrokkenheid. Daarom maken wij graag kennis met jou, zodat we er samen achter kunnen komen wat voor bedrijf bij jou past. Doordat wij onze klanten goed kennen, kunnen wij jou matchen met de ideale werkgever.

Banen in de commerciële sector

Accountmanager buitendienst

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor relatiebeheer en het binnenhalen van nieuwe klanten. Het klantenbestand uitbreiden doe jij uiteraard met een dosis enthousiasme, klantvriendelijkheid en overtuigingskracht. Ook onderhoud jij bestaande relaties en werk je offertes uit. Accountmanagers kunnen bij uiteenlopende bedrijven aan de slag gaan.

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst doe je vooral ondersteunend en voorbereidend werk voor de verkoper buitendienst. Je bouwt klantrelaties op, voert verkoopgesprekken en handelt orders af. Daarnaast verkoop je zelf ook producten en/of diensten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert klanten en stelt offertes op. Het is dus een ontzettend variërende functie!

Customer service medewerker

De customer service medewerker is de spil van het bedrijf. Je staat dagelijks in contact met klanten en helpt of adviseert waar nodig en mogelijk is. Hierbij is het belangrijk dat je sociaal, klantvriendelijk en probleemoplossend bent. Ook moet jij goed kunnen schakelen tussen diverse taken en stressbestendig zijn. Als jij het leuk vindt om dingen te regelen en te organiseren, is dit jouw functie!

Jouw commerciële carrière bij…

Via Antenna kan je bij verschillende werkgevers aan de slag. Wij werken voor mooie bedrijven in allerlei branches. Dus of je nu een commerciële – of customer service carriëre in de groensector, bij een productiebedrijf óf in de mode ambieert, grote kans dat Antenna een vacature voor jou heeft! Hieronder een aantal voorbeelden van opdrachtgevers waar wij voor werken.

AEG
Levarht
Takii
Eichholtz

Tips, speciaal voor jou…

De 5 meest gevraagde competenties voor een commerciële baan

De 5 meest gevraagde competenties voor een commerciële baan

Wil jij solliciteren voor een commerciële baan? Dan is het mooi meegenomen als jij over een aantal competenties beschikt die vereist zijn voor de commerciële branche.

Solliciteren en social media

Social media is natuurlijk allang niet meer weg te denken uit onze maatschappij en de grens tussen werk en privé wordt over het algemeen steeds kleiner.

Welke digitale tools maken het thuiswerken gemakkelijker?

Welke digitale tools maken het thuiswerken gemakkelijker?

Thuiswerken maakt het samenwerken met je collega’s lastig? Nee hoor, niet met de juiste tools! Met behulp van technologie kun je overal met iedereen virtueel communiceren.

Bel Mail Chat