Antenna
Antenna
IT banen

IT banen

Ben jij op zoek naar een IT baan? IT staat ook wel voor informatietechnologie en gaat onder andere over het beheren en ontwikkelen van systemen, netwerken en websites. Elk bedrijf heeft wel IT personeel nodig, waardoor er genoeg carrièreperspectief is. Jij zou kunnen komen te werken in onder andere één van de volgende IT banen: systembeheerder, helpdeskmedewerker, IT-manager, etc. Zie jij een baan in de IT branche wel zitten?

 

Wij kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste baan! Antenna hanteert een persoonlijke werkwijze, met als doel om jou bij een passend bedrijf te plaatsen. Hoe gaat dit in zijn werking? Allereerst willen wij jou natuurlijk leren kennen. Dit doen we door middel van een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via een videocall. Doordat wij elk bedrijf goed kennen, kunnen we jou matchen met een leuk bedrijf!

Jouw IT carrière

Een functie in de IT branche zal nooit vervelen. Dit omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en geen dag hetzelfde is. Er zijn veel IT banen waar jij uit kunt kiezen en voor elk zit er wat wils bij. Daarnaast is de IT branche erg laagdrempelig en biedt het carrièreperspectief.

Systeembeheerder

 

Als systeembeheerder is het jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat het bedrijf geen netwerkproblemen ondervindt. In het geval van netwerkproblemen en/of technische complicaties los jij dit op. Ook zorg je voor het onderhoud binnen de IT-omgeving.

 

Helpdeskmedewerker

 

In deze functie schiet jij mensen te hulp die vragen of problemen hebben binnen de IT-omgeving. Dit kunnen zowel klanten zijn als jouw collega’s. Het is een ontzettend veelzijdige functie, waardoor geen dag hetzelfde is. Een erg uitdagende functie!

 

IT manager

 

In deze functie van IT manager ben je verantwoordelijk voor het gehele IT-team. Je coördineert de planning, houdt het budget in de gaten en je neemt strategische beslissingen. Je maakt rapportages en stelt de financiële planning op. Daarnaast kijk je constant naar eventuele verbeteringen. Communicatie is een belangrijke competentie in deze functie!