IT banen

Ben jij op zoek naar een IT baan? IT staat voor informatietechnologie en gaat onder andere over het beheren en ontwikkelen van systemen, netwerken en websites. Elk bedrijf heeft wel IT personeel nodig, waardoor er genoeg carrièreperspectief is. Jij zou kunnen komen te werken in onder andere één van de volgende IT banen: systembeheerder, helpdeskmedewerker, IT-manager, etc. Zie jij een baan in de IT branche wel zitten?

Wij kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste baan! Antenna hanteert een persoonlijke werkwijze, met als doel om jou bij een passend bedrijf te plaatsen. Hoe gaat dit in zijn werking? Allereerst willen wij jou natuurlijk leren kennen. Dit doen we door middel van een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via een videocall. Doordat wij elk bedrijf goed kennen, kunnen we jou matchen met een leuk bedrijf!

Banen in de IT

Systeembeheerder

Als systeembeheerder is het jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat het bedrijf geen netwerkproblemen ondervindt. In het geval van netwerkproblemen en/of technische complicaties los jij dit op. Ook zorg je voor het onderhoud binnen de IT-omgeving.

Helpdeskmedewerker

In deze functie schiet jij mensen te hulp die vragen of problemen hebben binnen de IT-omgeving. Dit kunnen zowel klanten zijn als jouw collega’s. Het is een ontzettend veelzijdige functie, waardoor geen dag hetzelfde is. Een erg uitdagende functie!

ICT manager

In deze functie van IT manager ben je verantwoordelijk voor het gehele IT-team. Je coördineert de planning, houdt het budget in de gaten en je neemt strategische beslissingen. Je maakt rapportages en stelt de financiële planning op. Daarnaast kijk je constant naar eventuele verbeteringen. Communicatie is een belangrijke competentie in deze functie!

Jouw IT carrière bij…

Een functie in de ICT branche zal nooit vervelen. Dit omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en geen dag hetzelfde is. Er zijn veel ICT banen waar jij uit kunt kiezen en voor elk zit er wat wils bij. Daarnaast is de ICT branche erg laagdrempelig en biedt het carrièreperspectief.

AEG
aramex
Levarht
Renault

Tips, speciaal voor jou…

5 manieren om bij te blijven in de IT

Als IT’er werk je in een van de snelst veranderende branches die er zijn. Het is dan ook heel belangrijk om bij te blijven met die constante veranderingen. Wanneer je denkt dat dit alleen kan door middel van een opleiding of cursus, dan heb je het mis. Er zijn tal van manieren om bij te leren en wij geven je graag wat tips!

Werken in de IT branche?

De IT branche is een dynamische branche en ontwikkelt zich dan ook erg snel. De ene na de andere technische trend volgt elkaar in rap tempo op. Een dagelijkse technische vernieuwing is hier eerder norm dan uitzondering. Het is ook een branche waar jij iedere dag wordt uitgedaagd en waarin jij jezelf kunt ontwikkelen! Zie jij jezelf al werken in de IT branche? Lees dan snel verder!

Praktische tips voor het perfecte video-sollicitatiegesprek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Bel Mail Chat