Administratieve banen

De administratieve sector is uitdagend en dynamisch. Elke dag is anders en elke dag voer je diverse en afwisselende taken uit. Je hebt vooral een ondersteunende rol en dit maakt jou als administratief medewerker een onmisbare spil binnen het bedrijf. Elk bedrijf heeft administratie, waardoor je overal kunt komen te werken. Je kunt onder andere aan de slag in één van de volgende administratieve banen: administratief medewerker, financieel administratief medewerker, logistiek administratief medewerker, receptionist(e), etc.

Ben jij op zoek naar een baan binnen de administratieve sector? Antenna helpt jou graag bij het vinden van een administratieve baan die écht bij je past! Dit doen wij door voor de beste match tussen werkgever en kandidaten te gaan. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en leren jou ook graag persoonlijk kennen. Op deze manier weten wij een uitstekende match te maken tussen jou en jouw toekomstige werkgever.

Administratieve banen

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je een echte duizendpoot. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als voor je collega’s. Taken die je onder andere kan verwachten zijn: problemen oplossen, agenda bijhouden, vragen telefonisch of via de e-mail beantwoorden, post afhandelen, vergaderruimtes klaarmaken en eventueel ben je hier aanwezig om aantekeningen te maken. Dit doe je natuurlijk niet allemaal op één dag, maar je kunt wel dagen verwachten dat je tien dingen tegelijk doet.

Financieel administratief medewerker

Een financieel administratief medewerker is voornamelijk bezig met financiële administratie zoals: debiteuren- en crediteurenadministratie, facturen en declaraties afhandelen, budget beheer en contact met andere financiële partijen. Hierbij het belangrijk dat je een commercieel inzicht hebt, stressbestendig bent en overzicht kunt houden.

Logistiek administratief medewerker

In deze functie handel je de logistieke administratie af en ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Daarnaast zorg je voor een correcte afhandeling van orders en retourneringen, heb je dagelijks contact met inkoop en leveranciers, controleer je (transport) documenten en ben je eerste contactpunt voor vragen.

Jouw administratieve carrière bij…

Administratie vind je in elk bedrijf. Daarom hebben wij vrijwel al onze klanten weleens aan administratief personeel kunnen helpen. Grote kans dus dat jouw ideale werkgever hier tussen zit. Hieronder een paar voorbeelden van bedrijven waar wij voor werken.

AEG
aramex
Renault
Smitdorlas
Eichholtz

Tips, speciaal voor jou…

Wat zijn de benodigde competenties voor een administratief medewerker?

Als administratief medewerker ben je onmisbaar voor een bedrijf. Als spin in het web heb je een volledig ondersteunende rol en help je zowel jouw collega’s als klanten.

Praktische tips voor het perfecte video-sollicitatiegesprek

Praktische tips voor het perfecte video-sollicitatiegesprek

Het is zover, dankzij jouw geweldige cv ben jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Is het om de een of andere reden niet mogelijk om naar de fysieke locatie van het bedrijf zelf te gaan?

De beste manieren om werk te vinden in 2020

Net als al het andere verandert de wereld van recruitment in hoog tempo. Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe vormen van werk, noem maar op.

Bel Mail Chat